Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Empire Cevresi Pvp

Creed

Öne çıkan mesajlar

Ehh başlıktada yazdigim gibi ben ve 5-10 kisilik arkadas grubum bazi geceler 0.4 -> 0.0 civarlarinda kücük capli gate camplar korsanlik 0.0 raidleri yapioz tabiki cok diplere gidipde bloblanmayacagimiz (millet hot drop işini abartip 2-3 Mother Ship dropluo kafamiza.. :p) yerlere bu gibi seylere katilmak isteyen minimum Battlecruiser Tier2 /hurricane-drake vs /caracal filam 0.4 te olmuo malum../ kullanbilen arkadaslar arioz.. bizim corpa girmek zorunda deilsiniz.. eger Empire civarindaysaniz 10-20 jump yapmak size koymazsa.. /bazilarina acaip koyuo nedendir anlamam taş atip ellerimi yoruluo nedir .p/ canınızda eglence ariosa bana ingame mesaj atin / Creed Demastikus /
Sosyal ağlarda paylaş

Ya şimdi ben kalkacam oturdugum yerden gelecem.. ama sonrada kalkıp yok ahzır değiliz .. hok onu beklıoz bunu beklıoz demıcenız.. Bazen bole caırıolar gidiyorum beklekı mıllet toplansın. Bide cahıl cuhela ile ugrastırmayın gelırsem.. Ama once kımsınız bılmıyorumkı. Bır yazsanız genel grup ortalamaanız nedır nedegıldır. Bır ıkı aksiyon örneği versenizde ağzımızın suyu akıp akmıyormu anlsakta ona gore heve setsek sızlere katılmaya değilmi ama Arkadaşım..

Ps: Huysuz Virjin...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...