Solonor Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 abi tüm anfiler dist ve overdrive yapar mı ki?[hline]Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuklûk agh buzum-ishi krimpatul. Wisdom is only possessed by learning.../Elminster [b]Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canjovi Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 dedigim gibi amp olaydi fazla bir bilgim yoktur daha amp tonlarini kurcaliyinca guzel sesler cikaramiyorum cogu zaman hehe ama su gercek yani marchall #1 bu boyledir iste yine seydeki gibi Del hehe Ibanze super olabilir ama les paul #1 hehehe :P tumu yapmaz ama cogu amp yapar benim ilk aldigim sadece dist yapiyodu cok boktandi ama yinede sescikardigi cin almistim :)[hline]"silence isn't golden When I'm holding it inside" Lance"Jovilen" Scheer - (Original) Neutral Soldier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 bi amp in nerden anlayabilirim dist ve over. yaptıını. nerde yazar?[hline]Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuklûk agh buzum-ishi krimpatul. Wisdom is only possessed by learning.../Elminster [b]Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 said: Solonor, 25 May 2003 01:27 tarihinde demiş ki: bi amp in nerden anlayabilirim dist ve over. yaptıını. nerde yazar?[hline]Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuklûk agh buzum-ishi krimpatul. Wisdom is only possessed by learning.../Elminster Icq oıke de sorumun cevabı?[hline]Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuklûk agh buzum-ishi krimpatul. [b]Wisdom is only possessed by learning.../Elminster [b]Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 bu anfi nası? iş görür mü?[hline]Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuklûk agh buzum-ishi krimpatul.Wisdom is only possessed by learning.../Elminster[b]Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 benim gitarim super walla banane :D en rahat eetim gitar kendi gitarim d[dieer gitarlara bok atmakdadir cunku parasi yoktur :)))) ][hline]-Hayabusa- Chaotic Evil Assasin |Atlantic| -The Bedirhan- Hammer Of Darkness |Atlantic| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odun Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 efeet günaydın gençler dün stüdyo olayımdan önce gezdim bütün gitarcıları denedim bi kaç tanesini şu sonuçlar çıktı(kendi müzik tarzıma göre konuşuyorum oda metaldir) single manyetikli gitar alma akustik gibi ses verio aman humbucker hükmeder yada ikihumbisinglellılara denedim onlardada bazen elim şu manyetiklere çarpıo zaten o çarpmalar sonunda stüdyoda kendime elektrik çarptığını düşünüyorum iknci el bi gitar gördüm washburn adama 300 dolara bıraktı çift humbuckerlı washburn mg-42 baba manyetikleri var güzel ses verio klavyesi rahat rek sorun arkadaki kutusu yok ve jak girişi daalmış o kadar fender stratta 720 dolar dedi adam ohha oldum ama hakkını verelim güzel gitar iyi gitar marshall 10 wattlık amfiye 100 dolar dediler 15 watına 160 dediler de pek gözümtutmadı daha araştırcam amfi işini pedal olayınıda sallamaya karar verdim para biriktirip baba bi amfi alırım daha iyi olmassa ikinci el pedal alırım zaten nese şimdilik gözlemlerim bu kadar bu arada sakın sen müzik stüdyosuna gitmeyin (zuhalin karşısında) iğrenç bi stüdyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Arkadaşta 15W Marshall vardı (Resmini koyduğundan). Sesi çok açmadığın zaman gayet güzel. Yani o anfiyle bir kitleye karşı çalmicaksan, ya da sesi çok açma gereği duymayacaksan alabilirsin. Kişisel amaçlar için gayet iyi. Fiyatı da iyi sayılır.[hline]Ugly women makes us buy beer, Pretty women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 len dela ne doyumsuz adamsın annamıom adam napıcak 100wttlık mı alcak ilk anfisini al abi o anfiyi bi arkadasa aldık cok güzel[hline]POPÇULAR DIŞARI !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 said: DeamoN, 25 May 2003 11:05 tarihinde demiş ki: len dela ne doyumsuz adamsın annamıom adam napıcak 100wttlık mı alcak ilk anfisini al abi o anfiyi bi arkadasa aldık cok güzel[hline]POPÇULAR DIŞARI !! ok[hline]Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuklûk agh buzum-ishi krimpatul. Wisdom is only possessed by learning.../Elminster [b]Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 yanlız şöle bi sorun var kesin emin misiniz bu anfinin hem dist hem de over yaptıına?[hline]Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuklûk agh buzum-ishi krimpatul. Wisdom is only possessed by learning.../Elminster [b]Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 ya havle yapıo olm zaten overdrive la distortion aynı şey ![hline]POPÇULAR DIŞARI !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 ehuehe oke[hline]Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuklûk agh buzum-ishi krimpatul. Wisdom is only possessed by learning.../Elminster [b]Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 gene de jackson derim[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 walla kafasına göre takılsın şimdi ben şey isterdim esp in ec serisinden iyi bitane ama yok ibanez güzeldir jackson da güzeldişr sert çalmıcaksan les paulla fender babadır süferdir..[hline]POPÇULAR DIŞARI !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 sert çalıcam :)[hline]Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuklûk agh buzum-ishi krimpatul. Wisdom is only possessed by learning.../Elminster [b]Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 son kez bi söliyim dedim cort x-2 gitar ve marshall yukarda olan anfiden alıcam. :) *Çok mutlu gözükür*[hline]Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuklûk agh buzum-ishi krimpatul. Wisdom is only possessed by learning.../Elminster [b]Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 ben olsam epiphone ya da esp ec-50 alırdım ya da squier falan alırdım belki ama bne değilim ondan bilemem sağlıklu düşünemiom.[hline]POPÇULAR DIŞARI !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 gibson diyosun yani he?[hline]Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuklûk agh buzum-ishi krimpatul. Wisdom is only possessed by learning.../Elminster [b]Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 abi ama şu kasanın güzelline bakın çok hoşuma gitti x-2 :)[hline]Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuklûk agh buzum-ishi krimpatul.Wisdom is only possessed by learning.../Elminster[b]Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 nerden alıcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 wow güzelmiş en beğendiin neyse onu al.zaten değişceksin ilerde kesin 1 sene falan sonra[hline]POPÇULAR DIŞARI !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 solonor icqya gelsene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 geliyim de numaranı ver abi Deamon, abi kırmızı yada siyah alırım[hline]Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuklûk agh buzum-ishi krimpatul. Wisdom is only possessed by learning.../Elminster [b]Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 137300922[hline]Experience My Dead Side Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar