canjovi Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 stratocaster ... Fender fenderin telecaster da vardir oda guzel bence sahsen bende stratocaster var cok memlunum ben ama blues trazi caliyorum yani iron maiden hayatimda calmadim :) Fenderin Stratocaster , Telecaster Gibsonun les paul guitar devlerdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 del abi sen biliyosun da sölemiyosun gibi bi halin var bizin için en iyi gitar bu saydıklarımdan hangisi olabilir? mesela 2 single hum kötü mü olr?[hline]Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuklûk agh buzum-ishi krimpatul. Wisdom is only possessed by learning.../Elminster [b]Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 said: Delanoresse, 24 May 2003 00:02 tarihinde demiş ki: jin jin tonunda metal calacaksan kotu olur al iste cift humbucker takilirsin kurcalama sansin olur daha cok[hline]"HEPİMİZ ZENCİYİZ!" 2 hum olandan mı bahsediyosun abi?[hline]Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuklûk agh buzum-ishi krimpatul. Wisdom is only possessed by learning.../Elminster [b]Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 peki mesela bu 2 hum lı gitar la clean çaldıın zaman nasıl olur abi ne fark eder yani ses daha mı kötü çıkar?[hline]Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuklûk agh buzum-ishi krimpatul. Wisdom is only possessed by learning.../Elminster [b]Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canjovi Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 solonor bak sana sukadar soylige bilirim ben 2 yildan beri caliyorum cok degil hala ogremdeigim teknikler falan filan var neyse yani yeni basliyosan ne ses ne sey zaten farketmicek senin icin cidden bukadar kafana takma[hline]"silence isn't golden When I'm holding it inside" Lance"Jovilen" Scheer - (Original) Neutral Soldier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Hakkaten ya. Al işte bi x-2. Seni en az bir sene götürür zaten.[hline]Ugly women makes us buy beer, Pretty women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 oke anfi ve pedal olarak ne dersiniz? nereden alabilirim? direk işte şunu al bu dükkandan derseniz çok iyi olur. :D[hline]Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuklûk agh buzum-ishi krimpatul. Wisdom is only possessed by learning.../Elminster [b]Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 sahibinden.comda bi cort satılıodu 160 doalr mı ne onu al o güzel[hline]POPÇULAR DIŞARI !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 bi bakiim[hline]Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuklûk agh buzum-ishi krimpatul. Wisdom is only possessed by learning.../Elminster [b]Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 said: Solonor, 24 May 2003 11:56 tarihinde demiş ki: oke anfi ve pedal olarak ne dersiniz? nereden alabilirim? direk işte şunu al bu dükkandan derseniz çok iyi olur. :D[hline]Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuklûk agh buzum-ishi krimpatul. Wisdom is only possessed by learning.../Elminster Icq up![hline]Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuklûk agh buzum-ishi krimpatul. [b]Wisdom is only possessed by learning.../Elminster [b]Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 anfi marshall al pedalı boşwer[hline]POPÇULAR DIŞARI !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 said: DeamoN, 24 May 2003 14:55 tarihinde demiş ki: anfi marshall al pedalı boşwer[hline]POPÇULAR DIŞARI !! ee dist ve overdrive nolcek? anfi mi yapıyo?[hline]Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuklûk agh buzum-ishi krimpatul. Wisdom is only possessed by learning.../Elminster [b]Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odun Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 yaw sen bi amfiyi al önce zaten marshallın amfilerinde epey iyi disto/overdrive bulunuyo seni kesecek zaten bi süre daha sonras git bi multieffects pedalı al zoom505II yada zoom606(bizim orkestradaki coçuk kullanıo)yada boss gt-6(çok paaalı ama opethtekiler kullanıo)alacan ama sen kasma gitar+amf,y, aldıktan bikaç ay sonra alırsın hem para birikir ozamana kadar iyi bi pedal alırsın ayrıca illa tekli pedal alcam diosan müzik zewkine göre o metalciysen boss mt-2 al okadar yani icqyu aç buarada=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 olm zoom falan kotu digitech gp-300 (gt de olaBİLİR) en iyisi hem de 350 doalr mı ne[hline]POPÇULAR DIŞARI !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odun Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 o fiyata boss gt-6 var deamon ya solonor sen alma pedal gitarı alır almaz zaten iyi pedallarda pahalı oluo ondan biriktir paraları bence yada ikinci el bi pedal al alcaksan fiyatına göre en iyi pedallar zoomdur abicim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 tamam ama bu daha iyi bütün digitechelri denedim almadan demekki o güzel deişmiş ki bunu almışım[hline]POPÇULAR DIŞARI !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Distortion ve Overdrive aynı şey değil mi zaten?[hline]Ugly women makes us buy beer, Pretty women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 aynı sayılır ama overdrive melodik şeylerde kullanılır ve distortion güçlü olmaz sadece hissedilir distortion tamamen akorlarda güçlü ve sert sesi werio aslında efekt oalrka ayrılşmaz disortionın ayarlanması ile gitardna çıkan ses ayrılır overdriven guitar ve distorted guitar die[hline]POPÇULAR DIŞARI !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 marshall ın tüm anfileri yapıyomu dist ve over.[hline]Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuklûk agh buzum-ishi krimpatul. Wisdom is only possessed by learning.../Elminster [b]Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 said: Odun, 24 May 2003 15:31 tarihinde demiş ki: icqyu aç buarada=) açabilsem açacam :)[hline]Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuklûk agh buzum-ishi krimpatul. Wisdom is only possessed by learning.../Elminster [b]Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canjovi Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Sen marshal en kotusunude alsan seversin umm vallah ben guitar super calmam ama benim bilgidigm kadariyla marshall amplar dunyanin eniyi amplari..... profsyonel guitarist den tut legend olmus cogu guitaristler Marshall amp secer dir bende yok suan (fender amp var bende) ama kulanma sansim oldu baya guzeldi ama sonucta ben iyi ton yakaliyamiyorum oyuzden daha ogrenmek istiyorum o olaylari ondan sonra marshall para biriktiricem hatta les paul + marshall ruya gibidir[hline]"silence isn't golden When I'm holding it inside" Lance"Jovilen" Scheer - (Original) Neutral Soldier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 adamın kafasını karılştırma bu arada les paul demişken les paul böleyse: http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=418351# alınır ![hline]POPÇULAR DIŞARI !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 said: Delanoresse, 24 May 2003 23:34 tarihinde demiş ki: 2 kanalli amfilerde 1. kanal clean 2 kanal overdrive/distortion olur gaini 1. kanalda cok acarsan sicarsin tona ama belki onunda meraklisi vardir 2. kanalda gainle ve eq ile oynayarak istedigin tonu yakalarsin.[hline]"HEPİMİZ ZENCİYİZ!" abi kafam karıştı harbi. :) ben şimdi amfi alırken ne diuycem bana 2 kanallı amfi verin mi dicem :)[hline]Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuklûk agh buzum-ishi krimpatul. Wisdom is only possessed by learning.../Elminster [b]Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 yok abi sen git 15 wattlık falan bi marshall al 1 2 sene sonra lırsın büyük bişi[hline]POPÇULAR DIŞARI !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 ne kadardır o?[hline]Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuklûk agh buzum-ishi krimpatul. Wisdom is only possessed by learning.../Elminster [b]Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar