ohm Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 fizban bende oynamak istiyorum. eger hamza da gelicekse bi goriim sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 foruma bakmadığım saatlerde ayarlamıştım bile kadroyu.. bi dahaki sefere artık ohm :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Yağmurlu günleri atlatalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 biz maç yaptık ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 pati maçı sayılmaz o, ama tunanın dediği gibi atlatalım hafiften yağmurları yapalım maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 arcane pati vs başka takım maçlarına değil, pati içi maçlara gelirim demişti, onlardan da bir tane ayarlamak lazım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohm Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 pati ici bi mac yapalim artik hadi fizban... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 harbiden bu sefer ben de oynıcam acaip canım cekiyo yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 fizban said: arcane pati vs başka takım maçlarına değil, pati içi maçlara gelirim demişti, onlardan da bir tane ayarlamak lazım =) Evet abi, sinirlenirim ben tanımadığım adam art niyetle faul yaparsa ehueh. Bir de onun dışında forumumuzun takımına -1 yazdırmak var, ha gerçi adım atışırken kimse beni almaz ya o ayrı ehueh. Bir sonraki maçı sabırsızlıkla bekliyorum malum uzuun süredir oynamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 cavanagh said: ben de oynarım salı ve perşembe salı günü wish de oynuyo oynarız her türlü ya.. hey gidi günler hey.. burada bir tarih yatıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 2-3 senelik başlık uplama emrah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar