Masteis Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Şu son 1 ayımda resmen duygu patlaması yaşadım. Ama değişiklik yapıp son 1 ayı geriye doğru anlatmak istedim. Zaten sadece beni etkileyen kısımları anlatıcam. **Yarım saat önce, Ultima Online'ı tekrardan yüklüyorum ki muhtemelen en son ultimayı 3 sene önce falan oynadım. Quaxis diye önceden oynadığım server gene açılmış. Bi garip hissettim kendimi. Hani ultima oynadığım zamanlar okula giden, alkol/sigara olmayan(alkol çok nadir), saçı okul traşı ve sakal yok. Her gece uyurken bi an önce okulumun bitmesini ve tamamen özgür olmayı dileyen bir insandım. İşin ilginç kısmı şuan o günleri özlüyorum. Şu ultimayı indirdiğim her an sanki nostalji treninde seyahat ediyorum resmen. **3 Saat önce uyandım kalktım ve telefonumu alıp hergün mesajlaştığım, daha çok birbirimizle durmadan ilgilendiğimiz fakat dost olarak takıldığımız kızın bana attığı mesajları okudum baştan. Hani tanıştığımız ilk anlar o kadar iyi ve güzel geçmiş ki; durmadan konuşmalar, karşılıklı ilgiler, buluşmalar, eğlenmeler derken resmen şu son 2 gündür hiç birbirimizi takmadığımızı anladım. Hani o dönemlik 2mizde birbirimizin duygusal açıklarımızı kapatıyormuşuz sadece. Üzüldüm bi anlık. Hasta olduğumu biliyordu fakat bi kere bile durumumu sormadı. Hani tüm tanıdıklarım hergün nasıl olduğumu sorup merak ederken o hiç sormadı bile. Garipti, üzüldüm biraz. Hani benim sevgilim değildi ama çok yakın hissettiğim bir kız arkadaşımdı. **Dün manisada olan bir kız arkadaşımla buluşcaktım hatta 2 kişi gitcektik. Fakat diş ağrımdan dolayı gidemedim, arkadaşım gitti sadece. Orda olamadım diye baya bi üzüldüm. Çok şey kaçırmışım fakat telafisi haftaya cuma olcakmış. Bu sefer onlar gelcekmiş. Konsere falan gitcekmişiz bekliyorum valla hemde diş ağrılarımda geçmiş olur o zamana. **2 gün önce arkadaşlardaydım ve kalktığımda dişimde bi ağrı hissediyordum. 20'lik dişimdi tabi kide bu! Şöyle bi aynaya baktım, ne göreyim? Çenemin sol alt kısmı davul gibi şişmiş. Ağzımı açamıyordum, konuşmakta zorluk geçiyordum. Ve sadece çorba içebiliyordum. Hemen eczaneye gidip 8ytllik bi antibiyotik aldım kullanmaya başladım. Muhtemelende 1 hafta sonra dişimi çektiricem iltihap azalınca. Düşmanım bu ağrıyı çekmesin diyorum sadece. Bi gece ağlayacaktım ağrısından, uyutturmadı ağrıları... Tek isteğim bi an önce dişimi çektirmek... **4 gün önce ilk kez kendi isteğimle iş başvurusu yaptım. Bu "Endi alışveriş merkezi" vardı bilirsiniz. Şimdi Sabancı satın aldığı için "Dia SA" oldu. Neyse evimden 100 metre uzaklıkta ki parkın orda Dia 'SA açılmış. Hemen gittim baktım işçide arıyorlarmış. 500 YTL + 150 YTL Yemek Çeki + Sigorta, haftada 1 gün tatil. Zaten evde yakın. Hayallerimin işiydi bu resmen. Yaptım başvuruyu ve orada sizi ararız dediler hala bekliyorum orası ayrı bi konu. Fakat bu iş olursa hayatımın en büyük değişimi olcak benim için. Umarım olur bekliyorum hala cevaplarını çünkü ilk kez isteyerek çalışmak istiyorum ve şartları çok uygun bana. Umarım şu işe girerim ki çok istiyorum. **2 hafta önce söz ettiğim kız arkadaşımla buluşmaya başladım(şu 2 gün önceki muhabbette). 1 haftalık izmire gelmişti ve nasıl desem büyük bi hayal kırıklığıydı resmen. Daha çok bi göt oluşta diyebiliriz. Hani o gelmeden önce baya bi planlarımız vardı. Onun sevgilisi vardı biliyordum fakat çok farklıydık biz yani biraz dostluktan öte gibiydi. Bilirsiniz hani bi buluşma olmadan önce bi heyecan olur, onca planlanmış hesap kitap yapılmış işler vardır buluşcağınız kişiyle ve daima bu planların bir çoğu yalan olur. Aynen öyle oldu. Neyse planlar kısmına girmiyorum biraz özel kısımlar. Haliyle onun geleceği hafta birbirimizle ilgilenicez falan derken koca 1.5 haftanın 2 günü buluştuk :/ Hani şu gün gel dedi o gün benim bi işim çıktı sonra ben gel dedim onun bi işi çıktı baya bi yalan oldu ve buluşmalardan sonra hani hem daha çok bağlandık hemde daha çok soğuduk birbirimizden. Bi garipti yani ama sonuçta arkadaştık. Sonrasında ise hiç birşey olmadan o geri döndü bense gene aynı şekilde devam ettim. Onunla aramda ki bağı bi türlü anlayamamıştım. Peh... **1 Ay önce maşallah herşeyin başlangıcı. Söz ettiğim kızla ilk o zaman tanışmıştım. Ne yalan söyliyeyim gayette hoşlanmıştım ve onunla aramda birşeyler olacağına inanmıştım fakat bunu ilk dostca götürmek istedim çünkü o an buluşmayı planladığım manisadan bir kız vardı. 2li oynamak istemedim ve dostcana devam ettirmeyi seçtim. Doğru seçim olduğuna inandım fakat bu ilişkinin dostluktan öteye gitceğini düşünüyordum. Dershane kaydı yaptırdım şu bornovalılara BELEŞ olan dershane... BELGEM miymiş neymiş ismi. İkametgahı bornovaya kaydettirir ettirmez sınavlarına giricem malum hala ikametgah çeşmeye kayıtlı. Bayada bi istekliyim şu dershaneye girmeye, yeni insanlar, hayali kurulan ÖSS BAŞARISI!!! Hani resmen dileklerim yavaş yavaş gerçekleşmeye başlıyor gibiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 edebiyat olsun diye yazmamışsın belli ama benim hoşuma gitti, okutturdu kendini :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 ben de okudum sonuna kadar 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 acaip düşüncelere daldım yazını okuyunca. bazı konularda boşuna hayal kırıklığına uğrama herkeste oluyor bu. bende birçok kez oldu yani... askerdeyim 11 ay geçti ve izne geldim. durum tam anlamıyla içler acısı. arkadaşlar unutmuşlar resmen. saolsun gerçek dostlarım yanımdalar bu beni çok mutlu etti. gezdirdiler falan. ama kızlar konusuna gelince iş deişiyor. askere gitmeden önce kız arkadaşım seni askerde bekleyemem dedi ve terketti. askerde bi kızla tanıştım bir kaç ay boyunca büyük destek oldu bana ama sonra ne oldu bilmem soodu birden. geçen msnde bi sürü şey yazmış cevap vermedim diye silmişmiş beni. telefonlarada cevap vermiyor. e hani aşkım seni çok seviyorumdu? hani yanında olmayı cok istiyorumdu? çok üzücü durumlar anlayacağın... ama herkes şak diye bulacak deilya bi gün karşına biri çıkar bütün bunları hatırlamazsın bile... birde o işe girmeyi istemen çok güzel bende aynı şekilde tak edip carrefoura girmiştim 2. gün güvenlik görevlisi lavua kızıp cıktım. büyük ihtimalle seni orada ezmeye çalışacaklar. çünki oradaki insanların alayı cahil cühela tipler olucak, yada senin çizginde olmayacak diyeyim. kızıcaksın azim gelicek. sonra başka bi iş başka bi iş derken en sonunda yapmak istediin işi bulacaksın... yani bilmiorum bana öle oldu ve herkeste bunun böle olduunu söylüyor. babam yok su anda ve ablam çalışıyor bi tek annemin çalıştıı yer dün kapandı kriz nedeniyle. e bende askere gitme mecburiyetindeydim. işler o yöndende kötü. aklım burda. ama bütün bu olumsuz şeyler seni itiyor, agresifleştiriyor, hayatı yenmeye azmettirme suçunu işliyor. o yüzden bırak ne olucaksa olsun. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar