cemal203 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 zebulanın scriptlerini yükledim büyü atarken adam büyü atıpta manası gidene kadr hareket etminyor benim bildiğim büyü'yü attıktan sonra adamın belli bir koşma zamanı olur yardım lütfen yardım edermisiniz nerden yapabilirim baktı baktı hiç bi yerde öle bişi yazmıyor yardım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 önce yardım istediğiniz yerin adını doğru yazın lütfen.[signature][hline]Silencer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paticik script bölümünde dosyanin adi zebula diye gene başliycak biri sonra Baggio gelicek erişimim olsa ilk işim onu düzeltmek diycek gene ayni diyalog görülcek.[signature][hline]Owner Ra Unlive Online Gaming Dj Romeo 10:00 - 12:00 Yerli 13:00 - 15:00 Yabancı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Yapmak istediğinin biraz daha detayına inersen yardımcı olabilirim. Adam hiç durmasın mı istiyorsun yada sözden 3-4 sn sonra mı dursun istiyorsun?[signature][hline]www.sindarin.gen.tr Online Oyun Merkezi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 merhabalar ben bu scriptleri mesala disarm filan nerelere yerleştirecemö yardımcı olurmusunuz...!!!Yada kurulumunu anlatırmısınız...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemal203 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Büyü atarken yerinden yiç kıpırdamıyor adam.. büyünün ismi başımın üstünda yazdıktan sonra büyü atana kadar bekliyo olduğu yerde... nası halledecem bu nu bilen var mı yadım edebilirmi.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karakans Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 ac fix.scp yi On=@spellcast // altındaki ; sd 1 sd 2 sd 3 gibi satırları sil kalmaz freezee[signature][hline]Excalibur'ın devamı olan Eremias UO Free Shard acıldı. - 24 Nisan 2004 tarihindeki saveden devam edecektir. - Tum accountlar durmaktadır. Only Sphere Script Mail : mailto:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar