Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ev Yapımı Link?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Faust arkadasın verdıgı lık yanlıs yada lınk verdıgı sıte kapanmıs.Bana yenı lınk verırmısınız.Yenı evler yapıcagım da :)
Saygılarımla...[signature][hline]Run Uo Beta 38 Creator Amentes
Mesaj tarihi:
erutan ilk önce insan olmayı bil adam belki ilk defa giriyor siteye sen sanki ilk geldiğinde orayı görmüştün allahım yarabbim ya adama bak burda yardım ediyoruz herkese senin azarlamalarını görmek için değil tamammı[signature][hline] Noir UO Shard Gamemaster

www.noir.gen.tr
Mesaj tarihi:
benim anlamadigim olay

niye her onune gelen bu ise kalkisiyor nasil olsa baggio azarlamasi gereken yerde (fazlasiyla) azarliyor niye uyeler bu ise kalkisiyor hic anlamiyorum 1 tane baggio yeter hatta ArTaR

(makasi olan belki kenarlardan biraz keseriz)[signature][hline]Je ne sais rien sur la sphere
mais, je peux jouer Ultima

Love is a name.. Sex is a game..
so, Forget the name... Play the Game..

C'est la Vie
Mesaj tarihi:
spehere sitesi de değişti... spehere nin sürümüde..
eski konuları arattırdım ama 1 arpa boyu yol gidilmiyor. adam haklı.. biliosanız yardımcı olun. ona yazında hiç bilmeyenlerde faydalansın. plss
Mesaj tarihi:
said:
lawrance, 28 Nisan 2004 18:56 tarihinde demiş ki:
erutan ilk önce insan olmayı bil adam belki ilk defa giriyor siteye sen sanki ilk geldiğinde orayı görmüştün allahım yarabbim ya adama bak burda yardım ediyoruz herkese senin azarlamalarını görmek için değil tamammı

lawrance sende yeni geldin haddini bil... gördüm tabi orayı bak bakalım search yapmadan hiç açtığım bi konu varmı? bak bakalım varsa en fazla 1 bilemedin 2 ayrıca elemanın (sphere) Balonu yok ordan bu eski toprak oldugunu anladım!

bizde biliyoruz konuşuyoruz sende bazı şeyleri bil lawrance...

bu 1

said:
chris, 28 Nisan 2004 18:50 tarihinde demiş ki:
Erutan, neden tersliyorsun ki?

[Bu mesaj chris tarafından 28 Nisan 2004 18:50 tarihinde değiştirilmiştir]

neden terslemiyim arama diye bi button koymuşlar baggio okadar biyerlerini yırtıyor önce araştırın bulamadıktan sonra ne yapacaksanız yapın diye bende onun arkasındayım

şu 2

said:
schaker777, 28 Nisan 2004 19:03 tarihinde demiş ki:
benim anlamadigim olay

niye her onune gelen bu ise kalkisiyor nasil olsa baggio azarlamasi gereken yerde (fazlasiyla) azarliyor niye uyeler bu ise kalkisiyor hic anlamiyorum 1 tane baggio yeter hatta ArTaR

(makasi olan belki kenarlardan biraz keseriz)

burda bana laf koymuş sanki

1 tane baggio yeter hatta ArTaR

artmaz kardeşim 1 tane baggio gibi adam koskoca binlerce kişinin uğradığı bölümü düzene sokamaz bizlerede ihtiyacı vardır

buda 3 mü desem?

diyim en iyisi[signature][hline]morning morning where are you going?
Sabah sabah nereye gidiyorsun?
Cable Mail
Aysikyu
My Char
Mesaj tarihi:
hadi lawrance onu geçelim bırak search u

ev yapmak okadar kolaymı patch i var ıvırı var zıvırı var

Sphere bilmiyorsanız gelipte bu işe kalkışmayın

sonra neden bana ters tepki veriyorsunuz diyorsunuz veririm tabi daha script yazmayı bilmeyen adamlar gelip burda Ev yapcam falan demeleri saçma ilk önce yaz sonra ciz![signature][hline]morning morning where are you going?
Cable Mail
Aysikyu
My Char
Mesaj tarihi:
1-)özel isimlerin yazılışına lütfendikkat edelim... duydun mu erutan??
2-)sen hele anlat. ıvırını zıvırını biz hllederiz. mesala ben Q-BEYZ programını iyi biliyorum. ve bu scrip yazma işi ona çok benziyor. sen anlat anlamassam ozaman ne dersen de. hele anlaşılır bir biçimde öt de sonra...
Mesaj tarihi:
Selam arkadaşlar.
Sizler için hazırladığım bu dökümanda dünyadaki evleri veya kendi yaptığımız evleri deed haline getirmeyi öğreteceğim...

Öncelikle buradan mou' (http://www.salvax.com/~faustgen/mou.zip)yu indiriyoruz.

Önce sphereserver'imiza bağlanıyoruz. Evimizi hazırlıyoruz. Sonra evimizin ana noktası olacak floor'u yani yer döşemesini en son koyuyoruz. Koyduktan sonra tam evin bir başına geçip

.extract evim.txt 1 ........

linkler eski diom çalışmıyor. ANLA ARTIK.
Mesaj tarihi:
said:
kralweb, 28 Nisan 2004 19:35 tarihinde demiş ki:
1-)özel isimlerin yazılışına lütfendikkat edelim... duydun mu erutan??

sende kimsin? nerde yazılışını yanlış yazdım???[signature][hline]morning morning where are you going?
Cable Mail
Aysikyu
My Char
Mesaj tarihi:
Sphere arkadaşım al sen bunu dene
http://www.turshu.com/~faustgen/mou.zip

Faust un verdiği link değişmiş orası çalışmıyor kendisine sordum burası olduğunu söyledi ordan indiriliyor.ama ben indirdim bende çalışmadı win32 application hatası verdi win2003 server kullanıyorum belki ondandır bi indir sende dene eğer olmaasa bide şuna bak
http://multiscripter.homestead.com/files/Multi_Scripter_1.1.zip bu programda benzeri aynı şeyleri yapalirsin aynı işe yarıyo tamamiyle aynı işte kolay gelsin iyi çalışmalar sana
  • Yeni Oluştur...