Sphere Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Faust arkadasın verdıgı lık yanlıs yada lınk verdıgı sıte kapanmıs.Bana yenı lınk verırmısınız.Yenı evler yapıcagım da :) Saygılarımla...[signature][hline]Run Uo Beta 38 Creator Amentes
Sorj Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 yawaş yapta millette görsün SEARCH ARAMA die bi link var yukarda kardeşim bukadar göz özürlümüsünüz siz ya? artık gına geldi ha![signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu My Char
chris Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Erutan, neden tersliyorsun ki? [Bu mesaj chris tarafından 28 Nisan 2004 18:50 tarihinde değiştirilmiştir]
lawrance Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 erutan ilk önce insan olmayı bil adam belki ilk defa giriyor siteye sen sanki ilk geldiğinde orayı görmüştün allahım yarabbim ya adama bak burda yardım ediyoruz herkese senin azarlamalarını görmek için değil tamammı[signature][hline] Noir UO Shard Gamemaster www.noir.gen.tr
schaker777 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 benim anlamadigim olay niye her onune gelen bu ise kalkisiyor nasil olsa baggio azarlamasi gereken yerde (fazlasiyla) azarliyor niye uyeler bu ise kalkisiyor hic anlamiyorum 1 tane baggio yeter hatta ArTaR (makasi olan belki kenarlardan biraz keseriz)[signature][hline]Je ne sais rien sur la sphere mais, je peux jouer Ultima Love is a name.. Sex is a game.. so, Forget the name... Play the Game.. C'est la Vie
RRa Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Aramişki link bozuk diyor :/[signature][hline]Owner Ra Unlive Online Gaming
kralweb Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 spehere sitesi de değişti... spehere nin sürümüde.. eski konuları arattırdım ama 1 arpa boyu yol gidilmiyor. adam haklı.. biliosanız yardımcı olun. ona yazında hiç bilmeyenlerde faydalansın. plss
Sorj Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 said: lawrance, 28 Nisan 2004 18:56 tarihinde demiş ki: erutan ilk önce insan olmayı bil adam belki ilk defa giriyor siteye sen sanki ilk geldiğinde orayı görmüştün allahım yarabbim ya adama bak burda yardım ediyoruz herkese senin azarlamalarını görmek için değil tamammı lawrance sende yeni geldin haddini bil... gördüm tabi orayı bak bakalım search yapmadan hiç açtığım bi konu varmı? bak bakalım varsa en fazla 1 bilemedin 2 ayrıca elemanın (sphere) Balonu yok ordan bu eski toprak oldugunu anladım! bizde biliyoruz konuşuyoruz sende bazı şeyleri bil lawrance... bu 1 said: chris, 28 Nisan 2004 18:50 tarihinde demiş ki: Erutan, neden tersliyorsun ki? [Bu mesaj chris tarafından 28 Nisan 2004 18:50 tarihinde değiştirilmiştir] neden terslemiyim arama diye bi button koymuşlar baggio okadar biyerlerini yırtıyor önce araştırın bulamadıktan sonra ne yapacaksanız yapın diye bende onun arkasındayım şu 2 said: schaker777, 28 Nisan 2004 19:03 tarihinde demiş ki: benim anlamadigim olay niye her onune gelen bu ise kalkisiyor nasil olsa baggio azarlamasi gereken yerde (fazlasiyla) azarliyor niye uyeler bu ise kalkisiyor hic anlamiyorum 1 tane baggio yeter hatta ArTaR (makasi olan belki kenarlardan biraz keseriz) burda bana laf koymuş sanki 1 tane baggio yeter hatta ArTaR artmaz kardeşim 1 tane baggio gibi adam koskoca binlerce kişinin uğradığı bölümü düzene sokamaz bizlerede ihtiyacı vardır buda 3 mü desem? diyim en iyisi[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu My Char
Sorj Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 hadi lawrance onu geçelim bırak search u ev yapmak okadar kolaymı patch i var ıvırı var zıvırı var Sphere bilmiyorsanız gelipte bu işe kalkışmayın sonra neden bana ters tepki veriyorsunuz diyorsunuz veririm tabi daha script yazmayı bilmeyen adamlar gelip burda Ev yapcam falan demeleri saçma ilk önce yaz sonra ciz![signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu My Char
RRa Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 iyide adam aramiş be Erutan aramayanı bende tersliyorumda arayanıda terslemeyelim dimi :)[signature][hline]Owner Ra Unlive Online Gaming
Sorj Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Bana yenı lınk verırmısınız. buney?? allahtan aramış rracığım[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu My Char
RRa Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Faustun verdiği link çalişmiyor demiş buda aradiğini göstermezmi[signature][hline]Owner Ra Unlive Online Gaming
Brook Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=71409 Bu postu açanda kendisidir, ayrıca link çokda güzel çalışıyor..[signature][hline]I Only Die For This Woman
kralweb Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 1-)özel isimlerin yazılışına lütfendikkat edelim... duydun mu erutan?? 2-)sen hele anlat. ıvırını zıvırını biz hllederiz. mesala ben Q-BEYZ programını iyi biliyorum. ve bu scrip yazma işi ona çok benziyor. sen anlat anlamassam ozaman ne dersen de. hele anlaşılır bir biçimde öt de sonra...
kralweb Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Selam arkadaşlar. Sizler için hazırladığım bu dökümanda dünyadaki evleri veya kendi yaptığımız evleri deed haline getirmeyi öğreteceğim... Öncelikle buradan mou' (http://www.salvax.com/~faustgen/mou.zip)yu indiriyoruz. Önce sphereserver'imiza bağlanıyoruz. Evimizi hazırlıyoruz. Sonra evimizin ana noktası olacak floor'u yani yer döşemesini en son koyuyoruz. Koyduktan sonra tam evin bir başına geçip .extract evim.txt 1 ........ linkler eski diom çalışmıyor. ANLA ARTIK.
Sorj Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 said: kralweb, 28 Nisan 2004 19:35 tarihinde demiş ki: 1-)özel isimlerin yazılışına lütfendikkat edelim... duydun mu erutan?? sende kimsin? nerde yazılışını yanlış yazdım???[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu My Char
Faust Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 www.salvax.com'ları www.turshu.com yapın.[signature][hline]Noir Ultima Online Shard -- Açıldı. don't ever judge me.
redhot Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Sphere arkadaşım al sen bunu dene http://www.turshu.com/~faustgen/mou.zip Faust un verdiği link değişmiş orası çalışmıyor kendisine sordum burası olduğunu söyledi ordan indiriliyor.ama ben indirdim bende çalışmadı win32 application hatası verdi win2003 server kullanıyorum belki ondandır bi indir sende dene eğer olmaasa bide şuna bak http://multiscripter.homestead.com/files/Multi_Scripter_1.1.zip bu programda benzeri aynı şeyleri yapalirsin aynı işe yarıyo tamamiyle aynı işte kolay gelsin iyi çalışmalar sana
Öne çıkan mesajlar