-Aragorn- Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 Avaturk te ön siparişler başladı biliosunuz. mayısta dağıtılmaya başlanacakmış sanırım. kimler almayı düşünüo? 5-6 kişi beraber başlarsak daa zevkli olur oyun. varmı almayı düşünenler?[hline]"Bu hareketi yapıyorsa Shaq, alkışlanmalı şak şak." -İsmet Badem Ben OSKİ'yim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 ARAGORN BİZ 2 kişi, toplandık alıcaz :D Antalya Eğer Antalyada Oturuyorsan Seve Seve Katılırız :)) Ayrıca Ben Ilk Karakterimi Level 65 yapıp Satıcam (Ne kadar para eder bilmıom 750 1000 dolar arası eder herhald) Sonra Başlicam annemın dırdırını cekmemek icin :( :)[hline]Under The My Penis November General I seek you=151227036 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 pek guzel degılmıs,kıme sorduysam herkesın gorusu bu.Kımse tavsıye etmıyor.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 hmmmzz ben edirnedeyim de sorun olmaz yani. beraber oynadıktan sonra... aslında oyun için bende şüpheliyim ama en çok oynanan oyun bu sonuçta online oyunlarda. bi şans verilesi bi oyun. aslında Galaxies i bekliodum ama ertelendi sanırım eylüle kadar. Daoc un exp packini de almadım. Everquest düşünüodum ama neyse artık :( peki Anarchy Online nasıl?[hline]"Bu hareketi yapıyorsa Shaq, alkışlanmalı şak şak." -İsmet Badem Ben OSKİ'yim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 yoo ben baktım güzel[hline]Under The My Penis November General I seek you=151227036 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 ya tabı begenen vardır,ama ben online oyunlarla ıce ıce olan ınsanlara sordugumda 10 'undan 8 ı kotu dedı.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 abi ice ice ne?[hline]Under The My Penis November General I seek you=151227036 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 iç içe demek istemiş :)[hline]"Bu hareketi yapıyorsa Shaq, alkışlanmalı şak şak." -İsmet Badem Ben OSKİ'yim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 Ay pardon evet ic ice olucak orası :)[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 everquesti oyun olarak tavsiye etmem. zaten farkında iseniz en eski mmorpglerden olmasına ragmen sitemizde tanıtma zahmetine bile girmedigimiz ve girmiyecegimiz tek oyun everquest. bence vereceginiz paraya yazık :)[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 anarchy online ise netden indirebilirsin, ayrıca ücretsiz deneme üyeligi açabiliyordun. bi haftalık deneme sonunda kendin karar vermen daha uygun. anarchy online'ı ya çok sewersin yada hiç sewmezsin, o biraz farklı bir oyun. oynayanın mmorpg anlayısına ve oyun zevkine baglı. ao ile ilgili site ve forumlarımızı incelemeni tavsiye ederim.[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 abi karakedi iyide Cok bug varmış zımpırtı falan bilmıom antalyada cafeden oynayan birini gördüm Adamlar ucuo falan?? Anlamadımda oyunu zaten Level yada Gamepro da Eşşek Gibi AO yazmış adam okuma zahmeti göstermedim : ))[hline]Under The My Penis November General I seek you=151227036 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Ben demıstım cok kotu bır oyunmus dıye :)[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 sum hangi kafede gördün sorabilirmiyim bende kafed eoynuyom bazende belki beni gormusundur =P[hline]Join my army of the elves Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Marvel[hline]Under The My Penis November General I seek you=151227036 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 lol evet beni görmüsh euhehue[hline]Join my army of the elves Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 kopanzi tek kelimeyle[hline]Under The My Penis November General I seek you=151227036 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 lol bu kadar tesadüf olur[hline]Join my army of the elves Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar