Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Invulon said: gecende msn den WoW oyniyan bir akradas bahsetmisti yeni fishing dailyleri ile ilgili The 2 Ring diye yeni bir random item kazanma sansiniz oluyor su anda 1000-1500g arasi tum statlara +22 veren bir yuzuk o yuzden millet deli gibi fishing le ugrasiyormus evet bi adamda gördüm onu çok cici tam druid item :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Bi de unique diil o ring. Çak 2 tane, oh mis :P Ha bi de onu ismine yaraşır bi fiyata, 2222g 22s 22c'ye satmak lazım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Fishing i 225 ledim verdiği quest neydi öyle 2 senedir gitmediğim noktalara gidip balık tuttum. fishing yaparken bir kitab çıktı 100 skill istiyor kullanmak için mapteki fish alanlarını gösteriyor çok hoşuma gitti. Zaten wotlk gelmeden max yapıcam skill i 230 şuan +100 item kullanıp zangmarash ( doğrumu yazdım ? ) balık tutucam cooking de oldu 325 artık rahatladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bartuc Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 o finding fish kitabıyla stv turnuvasında balıkların yeri belli oluo tutman kolaylaşıo aç findin fishi mini mapa bakarak dolaş(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar