Seperate Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 az önce oyunu açtım,war.exe gbi bişi yükledi oyun normalde,sc ye giremiyorum join all fln basıyorum sıraya sokmuyor alla alla,ne yaptı ki bu launcher?aynı sorunu olan var mı? edit:flight master problemi topicinde konuşulmuş yeni gördüm,açmış bulundum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 haha. ben yapıcaktım aynı hatayı ucundan döndüm. AZICIK ARAMAYA İNANALIM LÜTFEN! asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 azcığa da gerek yok, 2 topic aşşağıda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 burayada bir açıklama ekleyelim. forumda son olarak verilen resmi cevap: Thanks for the understanding everyone. We know what the problem is and we're still working hard to resolve it. The problem is related to one of our sub-systems but it give birth to a wide range of seemingly unrelated issues such as being unable to join a party, interact with NPC's and Flight Masters, scenarios not starting, friend lists and guild roosters not displaying etc. Our CSR's have passed on the information they've got on this to our technicians and there is no need to submit further reports on these issues. -Magnus __________________ WAR Europe Updates Love, Peace and WAAAAGH!! GOA Community Manager, WAR ingilizce bilmeyenler için ufak bir çeviri: Problemin farkındalarmış ve bunu çözmek için sıkı çalışıyorlarmış(inşallah öyledir). sub-systemleriyle ilgili bir problem varmış bu da npc ler ve flight masterlarda bozukluk, senaryoların başlamaması, partiye katılamama, arkadaş listesinin ve guild roosters gözükmemesi gibi beklenmedik bir sorun meydana getirmiş. teknik elemanları bu konu üstünde çalışıyorlarmış daha fazla yazı yazıp deli etmeyin adamı demişler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 onu bulabilmem için her topice bakmam lzm,o kadar da önmli birşey dgl yani,başka topicin altında biri sölemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 çok uyuz bi durum ama bu ya altlarım düzgün çalışıyo kep deki mainlerim ne mesaj atabiliyo ne bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar