Absolut Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Bu da alt filtre sistemi.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Ve bütün salon :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Mükemmel bi salon. Eğer seçimleri sen yaptıysa kutlarım hayallerimdeki ev.[signature][hline]I Only Die For This Woman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 eheheheh *kopar*[signature][hline]I Only Die For This Woman [Bu mesaj Brook tarafından 27 Nisan 2004 00:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Bütün dekorasyon eşime ait. Ben sadece sponsorluk kısmını halettim. :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 :D.. O zaman eşini tebrik ederim acayip güzel seçmiş , çok zevkli, bi insanmış. (Acaba ben çokmu abarttım yoksa gerçekten salonu çokmu güzel)[signature][hline]I Only Die For This Woman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 At kosturmayı bırak at yarısı yapılır bence yanlıs secim ar besle akvaryum ufak kalmıs :D Saka bi yana gayet guzel dosenmis eşin zevk sahibimis[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki Olm adamlar ucuyor bende bisey yok Olm ne ictiniz ki bu kadar Biz once rakı ictik.. Eee??? Sonra ben rakı ictim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 anaaaa ben bu evin aynısını sims de yapmıştım :D süper walla,nazar deemesin...[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peach_Riza Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 bende resim cikmio buda iyi[signature][hline]Efsane geri dondu ....... ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peach_Riza Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 nie goruntu olmuo size ?[signature][hline]Efsane geri dondu ....... ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Akvaryum güzel ama küçükmüş biraz Dengeyi oturtmak zor olur baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Çok zor değil ama arada testler ile kontrol ediyorum.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 bendede 100*40*30 var(boyutları yanlış hatırlamıyorsam) deniz akvaryumu kuracaktım buna sonra vazgeçtim küçük olur diye çiklit almayı planlıyorum şu sıralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peach_Riza Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 insalla biri yardim etcek cektigim dosyada sadece sesler cikio goruntu yok neden?[signature][hline]Efsane geri dondu ....... ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 yanlış mesaj :) [Bu mesaj Absolut tarafından 27 Nisan 2004 14:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 media player codec yükledi ben açtığımda sonra çalıştırdı otomatik olarak yüklemesi lazım codeci? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 absolut cok guzel hoşuma gitti ama biraz dikkat et palyaço balıgına renkleri soluk gibime geldi iyi yemle cocukcazı eheh[signature][hline]i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Hocam camdaki yosunlar için ne yapıyorsun? Her hafta elimi sokup camın iç tarafını silmekten daha iyi bi yöntem arıyorumda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 camları yosundan temizlemek için 2 yol var birincisi vatoza benzer bi balıkvar çok etkilidir ikinciside akvaryumun içine takılan ve mıknatıslı olduğu için camın öbür tarafından kontrol edilebilen silme hedeleri var onlarda çok zevkli uğraşması[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki: bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Leventteki eski Buddha bar şimdi ki Cool sanırım, onda vardı girişinde duvara monte edilen bir akvaryum vardı. Bu arada Clown-Fish lazımsa getiririz 1 - 2 ay sonra gidiyorum tekrardan dalışlara turlara ehehe. Ama öldürmeden nasıl getiririm orasını bilmiyorum. Yani balık büyük ihtimalle uçakta basınçtan patlar.[signature][hline]Dişlerimi fırçalamıyorum, öyleyse satanistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 alexi suyun altında okadar basınçta patlamıyan ve sudan çıkarınca okadar basınç azalmasından patlamayan hayvan niye uçakta patlasınki:) sen patlıomusun? hayır ama sudan hızlı çıkınca vurgun yiyorsun[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki: bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Şöyle açıklayalım. Suyun altında yaklaşık 2 atmosferde yaşıyor bu balıklar. Ve biz bile 2 atmosfer dalıştan çıktığımız gün içerisinde uçağa binersek vurgun yiyoruz. Bu demek ki balık büyük ihtimalle uçuş sırasında ölür.[signature][hline]Dişlerimi fırçalamıyorum, öyleyse satanistim. [Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 28 Nisan 2004 19:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 bence ölmez al bitanesini vakumla ölüyomu bakalım[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki: bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Aslında evet düşündüm ve ölmeyeceğine karar verdim. Ehe yaşasın PADI sınavları haha.[signature][hline]Dişlerimi fırçalamıyorum, öyleyse satanistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Sıvılar basınçtan etkilenmez miydi öyle birşey vardı galiba.Yani 1 litre suyu pressleyerek 0.8 litre yapamıyorsun galiba. Kısacası Uçaktaki kavanoz su ile deniz kıyısındaki kavanozun balığa yapacağı basınç aynı olabilir.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar