Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Akvaryum wmv

Absolut

Öne çıkan mesajlar

At kosturmayı bırak at yarısı yapılır bence yanlıs secim ar besle akvaryum ufak kalmıs :D

Saka bi yana gayet guzel dosenmis eşin zevk sahibimis[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki
Olm adamlar ucuyor bende bisey yok
Olm ne ictiniz ki bu kadar
Biz once rakı ictik..
Eee???
Sonra ben rakı ictim....
Sosyal ağlarda paylaş

camları yosundan temizlemek için 2 yol var
birincisi vatoza benzer bi balıkvar çok etkilidir
ikinciside akvaryumun içine takılan ve mıknatıslı olduğu için camın öbür tarafından kontrol edilebilen silme hedeleri var onlarda çok zevkli uğraşması[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki:
bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo.
Sosyal ağlarda paylaş

Leventteki eski Buddha bar şimdi ki Cool sanırım, onda vardı girişinde duvara monte edilen bir akvaryum vardı.

Bu arada Clown-Fish lazımsa getiririz 1 - 2 ay sonra gidiyorum tekrardan dalışlara turlara ehehe.
Ama öldürmeden nasıl getiririm orasını bilmiyorum.
Yani balık büyük ihtimalle uçakta basınçtan patlar.[signature][hline]Dişlerimi fırçalamıyorum, öyleyse satanistim.
Sosyal ağlarda paylaş

alexi suyun altında okadar basınçta patlamıyan ve sudan çıkarınca okadar basınç azalmasından patlamayan hayvan niye uçakta patlasınki:) sen patlıomusun? hayır ama sudan hızlı çıkınca vurgun yiyorsun[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki:
bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo.
Sosyal ağlarda paylaş

Şöyle açıklayalım.
Suyun altında yaklaşık 2 atmosferde yaşıyor bu balıklar.
Ve biz bile 2 atmosfer dalıştan çıktığımız gün içerisinde uçağa binersek vurgun yiyoruz.
Bu demek ki balık büyük ihtimalle uçuş sırasında ölür.[signature][hline]Dişlerimi fırçalamıyorum, öyleyse satanistim.

[Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 28 Nisan 2004 19:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bence ölmez
al bitanesini vakumla ölüyomu bakalım[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...