BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 magosada yokmu güzel yapan yer:( çok loser kaldık burda köy gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Kaç kişi var bi belirlesek te nargileciye gitsek mesela madem talep var? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Lefkoşada Arancia cafe var. Aslında hem eğleniriz hem nargilemizi çekeriz. Canlı müzik var falan. Salı-Cuma-Cumartesi : Arda Gündüz Pazartesi-Perşembe : Mine Gündüz Çarşamba : Pejmurde Özgün Türkü Grubu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Bide girne limanda nargile bar var başka nargileci var mı? Dediğim yer güzel yapmıyor çünkü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Perfectionist said: girnede var düzgün nargileci Arda sağolsun oltayı atmış kaçmış ortamdan. Tarif etsene arkadaşım! Ayıp değil mi lan?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Ne pasif insanlarsınız ya. Yazın azcık şu başlığa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 silmarwen tek başına yeter abi sana parti için . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Partiye son 2 saat, ve Silmarwen hala ortalarda yok. Sanırım vazgeçti kendisi gelmekten. Geçmiş olsun diyelim, bi dahaki partiye inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 sezer çok ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 CaNNi said: Ne pasif insanlarsınız ya. Yazın azcık şu başlığa :D süper bi parti olucak kesin gitmeliyiz! adsdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 asinanyavuz said: sezer çok ayıp. şerefsiz bi de bana satıcı derdin asf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 bu laf bana mı? banaysa umursamaz bi tavır almam lazım da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 ivy said: süper bi parti olucak kesin gitmeliyiz! adsdas Valla süperdi kaçırdınız. :D Silmarwenden hala ses yok, korkuyorum başına bişey geldi diye. asdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Yok yok yaşıyorum da gelsem tek gelcektim partiye. Dönüşümü nasıl yapçaamı düşündüm. Taksi geldi aklıma. Sora tek başıma taksi dedim. I ıh dedim ardından :D İnsan gibi dönüş yapabileceğim bi saatte bi yerde buluşsak cillop olar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Evet Silmarw beni aradı, bu yazdıklarını bi de telefondan teyit etti. En kısa zamanda toplaşıp içelim diyo. Ben de katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 eee foto? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Imageshack fotoğraf yüklemeyle ilgili problem çıkarıyo, onu hallettiğim anda buraya yüklüyorum partiden fotoğrafları merak etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Ahanda partiden anlar: Parti DJ kabini Parti 2 Parti 3 Parti 4 Parti 5 (kırmızı etekli kızın arkasındakilere dikkat=) Parti 6 Parti 7 Bar Breakdance 1 Breakdance 2 Breakdance 3 Çok ciddi koparım. Koparım. Toilet incident. Yarı geberik evilmaddox. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 partiye sen tek başına renk vermişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 way iyi eğlenmişin yaw. magosaya da gel D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 beyaz atletli adam 80ler gibi la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Beyaz atlet ? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 ali g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Llama said: beyaz atletli adam 80ler gibi lacidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Evet Ali G hakkaten 80lerdi o gece. Ben biraz daha torbacı gibiydim daha çok, ama ciddi o dönemin kılık kıyafetiyle gelen arkadaşlar vardı, izin çıkarsa koyarım onların fotolarını da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar