Mexican Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Çarşıyı dağıtıp stadın içine sıçtı kapalının birliğini bozdu taraftar desteği dağıldı ayrıca raiderin dediklerinede katılıyorum tesisleşme nevzat demir sayesindedir diğer branşlardada çok mühim bir başarı yok birde bir takım birden bu kadar düşüş gösterirse tepkiler olacaktır[signature][hline]I turn my hopes up to the sky I'd like to know before I die Memories will slowly fade I lift my eyes and say Come on take me away Come on take me away MEXICAN
Pascal Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Arkadaşlar şaka maka severdim başkanı ama istifasının sebebi küfür deil. Çok büyük işer var Bu işin arkasında Fenerbahçe'nin parmağı var.Teşvik pirimi falan var. Ligten piskokular geliyor![signature][hline]PASCAL ERA QUA Bana Luce'nin kellesini getirine tam 100bin lira vereceğim!
_Tora_ Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 said: Azmodai, 27 Nisan 2004 19:19 tarihinde demiş ki: kaybini daha sonra anlayacaksiniz diyorum sadece :) +9999999999999[signature][hline]Beşiktaş diyerek sana yüz vurduk siyahın yanına beyazı koyduk yıllardan beridir hep seninle olduk Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!!!
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 serdar bilgili niye istifa etti anlamadım ama sinan ayısı iyi ki gitti[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
The_Delucian Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 yazık oldu ...[signature][hline]Kucuk insanların büyük gölgeleri oldugu ülkelerde ... Güneş batmak üzeredir ... Vampire Hunter D Godanilyum potanslarını komplex parametric impulsatorler le guclendırelım ...
Pascal Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 said: LvL_Sabo, 27 Nisan 2004 23:46 tarihinde demiş ki: sinan ayısı iyi ki gitti Ayı dedirtmem İmparatoruma Hööyt[signature][hline]PASCAL ERA QUA Bana Luce'nin kellesini getirine tam 100bin lira vereceğim!
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 sinan bariz ayı hem de en kelinden[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Pascal Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 sadece kalın kemikli[signature][hline]PASCAL ERA QUA Bana Luce'nin kellesini getirine tam 100bin lira vereceğim!
_Tora_ Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 hehehe kalın kemikli iimiş[signature][hline]Beşiktaş diyerek sana yüz vurduk siyahın yanına beyazı koyduk yıllardan beridir hep seninle olduk Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!!!
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 adam rahatlamıştır ya yazık hep stres içinde[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Öne çıkan mesajlar