Kalten Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Ben 2008 e 4 tertip askere gidecegim.Sülüs kagıdı ne zaman gelir acaba bunun hakkında bi bilgisi olan var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 şubeyi aradın mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 postane beceremeyebiliyor onu, kayıtlı olduğun şubeye sorman en mantıklısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 kayıtlı olduğun şubeden alıyosun. Bütün arkadaşlarım gitti kendileri aldılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Muhtemelen kayıtlı olduğun şubeye bile gitmene gerek kalmaz, en yakın şubeye git, en kötü ihtimalle (eğer hala faksla çalışıyorlarsa) 2 gün sonra alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 evet hala faksla calısıyorlar (ya bak yaa!) 88/4 tertip gideceksin bu durumda 20 kaasımda birliğine teslim olman gerek. 5-10 gün önceden git silüsünü al. has torunum oluyosun bu durumda. hadi çabuk gel yollarını dört gözle bekliyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 sülüs kagıdını gidip şubeden teslim olmadan 2 3 gün önce almıyormusun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 subeyi aramadım zaten subeden alıncagındanda haberim yoktu dogrusu.Ben eve gelicek diye bekliyordum.Bi ara gider sorarım sagolun beyler. Cenx sen nerde yapıorsun askerlik bakarsın denk gelir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar