Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Fantasy Basketball 2008/2009 Geyik Alanı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
3/29 Caron Butler (Was - SG,SF) Add Free Agents Drama Calcetta bulletride11
3/29 Rodney Stuckey (Det - PG,SG) Drop Drama Calcetta Waivers bulletride11

adam butler'ı almış abi noluyo IL'imde adam, geçen sezon ben yanlışlıkla aldığımda 1 hafta patlatmıştınız beni bunu da yapın öyle bakalım. 2 maç oynasa tamam da daha yeni dün oynamış. valla çok sinir oldum bu duruma.
Mesaj tarihi:
Dün kafa gitmiş benim,IL falan unuttum almışım maç oynadığını görünce,neyse bugün Butler benim kadromda fakat onu yedeğe çektim.

Khala'nın karara göre de yeni haftada pzt,salı neyse artık çekerim yedeğe takımı.

Tekrar özür dilerim.
Mesaj tarihi:
neyse abi dün bi an sinir oldum görünce ama sonra dedim insanlık hali, yaptım aynısını dediğim gibi :)

bugün vize vardı da bakamadım sonra, 5-4'le de kaybetmişim turu 2 şut istatistiğinden birinde galip gelinmez mi ya :(
neyse final yolundakilere başarılar dilerim, güzel ve zevkli bir sezon yaşattınığınız için de teşekkürler (inaktifler hariç)
Mesaj tarihi:
son günde kazandım galiba emin diilim.

FT'yi ufak farkla yiğit aldı, ribo ve sayıyı ufak farklarla ben aldım galiba ama kesin diil. şu uykulu halimle hesapladığım kadarıyla böle.

kaybettiysem de murphy'i erkenden bıraktığım için kaybettim. hakettim kaybetmeyi.

bakalım 2 saate belli olur noolmuş.
Mesaj tarihi:
evet olmuşum valla şampiyon. boozer'ı 50 küsür maç kaybettim, nelson sezonu kapadı, sjax sezonu kapadı, crawford finaldeki 5 maçın 4'ünde forma giymedi. nasıl oldu bilmiyorum ama bi şekilde şampiyon oldu takım.
Mesaj tarihi:
Wade'in,Kobe'nin son günlerde oynamaması/kasmaması biraz koydu Yiğit'e,sabo'yu kutlarım.

Ben de 3.lükle yetindim sağlık olsun.

Birkaç kişiye çok teşekkür etmek istiyorum,sürekli ligi takip ettikleri ve zevkli kıldıkları için.Birkaç kişi ise o kadar sezon başında benden,ondan,bundan referans olmasını isteyip,lige girip birkaç haftada havlu attı zevki kaçtı.

Bir de az trade oldu bu sezon,korkak yaklaştı herkes hamlelere.

Seneye tekrar etmek dileğiyle
Mesaj tarihi:
arenas ve monta'yı takımdan göndermemesi yiğit'e şampiyonluğa mal oldu.
bana da murphy'i sezonu kapadı heralde diye takımdan atmam şampiyonluğa mal olucaktı (bi de yetmiyormuş gibi yiğit aldı, bana eksi olan adama artı oldu) ama son gündeki diogu'yu eklemem olayı değiştirdi adam hem sayıyı hem ribaundu kazandırdı.

tebrikler yiğit ve takip eden herkese de teşekkürler
Mesaj tarihi:
bence wade'i ucuza verdin.. udrih desen zaten esamesi okunmaz. pierce desen top 40 bi adam, marvin desen top 70 bi adam max

wade top 3 bi adam, wade'e karşılık bi top 15-20 bir de top 50 almak lazım minimum bence. udrih falan zaten free'de onun gibi adamlar bulunuyor, alsan nolur almasan nolur.
Mesaj tarihi:
Öyşe düşünürsen tabiki haklısın, ama istatistik olarak wade in verebileceğinden daha fazlasını aldım artı çeşit oldu. Gerçi Marvin çok sakatlandı ama kağıt üzerinde sorun yok gibi gözükmüştü yaptığımda, çok pişmanım :P
Mesaj tarihi:
gz sabo, ben de public ligimi kazanmışım :p http://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/45295

finalde adam her gün tam kadro oynadı sürekli add/drop yapa yapa ama o kadar çok oyuncu oynatınca şutlar ve to patladı tabii adamın, reb, asist, stealde de çakınca gg oldu 6-3
Mesaj tarihi:
dreagloth said:
Yanarım yanarım wade i khala ya verdiğime yanarım, karşılığını almadım mı, tabiki aldım ama takımımın karizması düştü direk.

O trade biraz Pierce-Wade oldu.Sonuçta Marvin'i fa'den almıştı yiğit,Udrich de o sıralar fa olunsa alınmayacak bir adamdı,yatacak yeri yoktu yani.Vermesen finalde ben olcaktım :(
  • Yeni Oluştur...