Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Emaleth said: ban şakşakçılığı is the cancer that is killing paticik. benim orada fedaykin'in banlanmasındaki anlamsızlık ile dalga geçtiğimi anlamamış olamazsın Emaleth. swh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 oha banlanmalıyım fsdgd görmemiştim o mesajı hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Aket-Atum said: Emaleth said: ban şakşakçılığı is the cancer that is killing paticik. benim orada fedaykin'in banlanmasındaki anlamsızlık ile dalga geçtiğimi anlamamış olamazsın Emaleth. swh olabilirim valla. hatta anlamış ama anlamayacakların yerine konuşmuş da olabilirim. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 o zaman hep birlikte dans edelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar