Odinn Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Saçım orta uzunlukta,şekil vermek için wax kullanıyorum, merak ettiğim eskiden kullanılan jölenin saç döktüğü ama waxların saçın nefes almasını kapatmadığı için dökme yaratmadığı idi, berberim öyle demişti. Acaba bu ne kadar doğru? Gün aşırı sabah saçımı yıkıyorum ama eve gelince yıkamıyorum yani gece kafamda kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 jole göre daha az döker ama sonuçda hepsi aynı mantıkla üretilen kimyasal fark yok bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 wax'ın da bir ton marka ve çeşiti var. Hele birtanesi vardı arkadaşım kullaniyordu saçını kazık gibi yapiyordu.Ama çok fazla saç döküyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Ben kullandım uzun süre dökmedi ama kırılmaya başlamıştı saçlar zamanla bende günaşırı yıkıyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rilindorlan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 wax jöleye nazaran daha az döküyor saçı.yani en azından bende böyleydi.ama yatmadan önce kafanda kalması gerçekten zararlı diye biliyorum. 2.5 senedir kafam 2 numara en güzeli.ne döküntü var ne şekil verme uğraşı.tavsiye ederim :) ha bu arada evet wax ın sakın ucuz olanından kullanmayın.Ben berberimden osis marka olanı almıstım.o bitince o kadar para vermeye gerek yok die migrostan abuk bi marka aldım.saçımı yıkasam dahi kafamda bi yağlılık vardı.berbere gittiğimde direk (sanırım boya çıkartıcı) bi kimyasalla yıkadı saçlarımı da öyle geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 hayatımda jöle kullanmadım ama neredeyse kelim... olayın jölelerle bi alakası olduunu hiç sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Uyurken saçınızda bırakmazsanız pek bi sakıncası oalcağını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Lisede kullanırdık ama şöyle kötü bi yanı war her gece saç yıkamak gerekiyor ki sıcak su bulmak zor ise zararlı yani baş ağrısı fln =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 dax var bide o da güzel. *der ve kaçar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jose Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 saç spreyi kullanın. ne gerek var öle elleri vıcık vıcık yapmaya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 osis başarılı bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 wax iyidir ya. doğal görünüm falan veriyo. Kullan ya kaç kere geliyon dünyaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 wax gres yağı gibi iğrenç, new wave sprey derim, yatarken yıka derim.. yada yıkama nolcak saç ektirme ucuzluyor sürekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 got2b hair glue kullaniyorum. inanilmaz bisey istedigin her sekle sokabiliyorsun saci, tek problemi cidden glue gibi bisey yapistiriyo saclari birbirine (yikayinca falan aciliyo yani oyle kalici tatsiz bisey degil de) ve boyle onla yatarsan falan filan, sacin bi kisminin uzerine yatiyosun, ona yapisik diger telleri zorluyosun kopartiyosun falan tatsiz. zaten kelim iyice gidecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 göt2b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 ben üç sene boyunca her gün saçıma wax sürdüm ve saçlarımı yıkadım bazen hastayken de mecburum lan wax sürmem gerekli yoksa çok iğrenç olurum diye zoraki sürdüm sonra bi gün sürmeden gittim okula baktım daha güzel oldu artık hiç bir şey sürmüyorum hatta taramıyorum bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 lise dönemlerimde saçlarımı arkaya yatırırdım ahaha:D fena, wax kullanıyordum taş oluyodu taş yağmur çamur dinlemiodu ama nooooooldu, mickey mouse gibi acıldı yanlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 wax kele sürülmüyor saçın ust kısımlarına suruldugu ıcın daha cok derıyı kapatmıyor sac dökmesını engellıyor, ama yatınca waxla deriye yapısıyo sac cok zararlı + wax 2 gun kafanda kalırsa 3-4 gün yıkaman lazım. geçmez kolay kolay. ama duzenlı 1-2 ay kullandıkdan sonra sacların böle yanmıs gıbı oluyo, kırılıyo ucları falan. haftada 2-3 temizinden problem yaratmaz bide kellik genetik bişey abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar