Daniel Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Ama sende haklısın Korax benimde cok yakın arkadaşım olsa bende savunurdum.[signature][hline]Limbscomp II UO | Admin Ehann Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 said: RRa, 27 Nisan 2004 22:58 tarihinde demiş ki: hayırlı olsun. Saol RRa[signature][hline]Limbscomp II UO | Admin Ehann Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Bu arada içerik için yazmaya başladım en kısa zamanda Yazılar bölümüne yazı eklenecek.[signature][hline]UoTr Sphere Scripting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Benim anlamadiğim neden tam olarak hazirolmadan açtiniz.Keşke herşey tamken açilsaydi.[signature][hline]Owner Ra Unlive Online Gaming Dj Romeo 10:00 - 12:00 Yerli 13:00 - 15:00 Yabancı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 said: RRa, 28 Nisan 2004 09:17 tarihinde demiş ki: Benim anlamadiğim neden tam olarak hazirolmadan açtiniz.Keşke herşey tamken açilsaydi. Öyle yapmadık çünkü siteyi biz hazirlamiyacaz.Kullanıcılarımızla beraber veritabanımızı geliştirecez.[signature][hline]UoTr Sphere Scripting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Daniel ne diyeceksen 1-2 post 'da de 30 post var bu topic'de 16'sı sana ait. Sonra post kasıyo derler felan... Neyse hayırlı olsun ama bence de siteyi değiştir.[signature][hline]Bu mesaj size birşey ifade etmiyorsa, lütfen gözardı ediniz."güzel bir e-posta MSN [email protected] ve e-posta ICQ 162740813 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chris Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Başarılar ..neyse [Bu mesaj chris tarafından 28 Nisan 2004 18:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 said: Ardhath, 28 Nisan 2004 18:35 tarihinde demiş ki: Daniel ne diyeceksen 1-2 post 'da de 30 post var bu topic'de 16'sı sana ait. Sonra post kasıyo derler felan... Neyse hayırlı olsun ama bence de siteyi değiştir. 1-2 postta nasil dememi bekliyorsun bos seyler demiyorum millet bisey yaziyo cevap veriyorum.[signature][hline]UoTr Sphere Scripting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Boş şeyler demiyor birşey sordum ve yanıtladı bende anladım.Ben ona dedimki içinde bir iki döküman olsaydı en azından edit programları olsaydı dedim oda dediki biz yapmiycaz kullanicilarimiz ekleyerek yapcak dedi güzel bir fikir o sitenin gelişip güzelleşmesini bekliycez yararlanmak için.[signature][hline]Owner Ra Unlive Online Gaming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar