Devilmanta Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Thornwald said: Devil, Senin linkler Premium account istiyor =( hmm dikkat etmemiştim :(
whissinn Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 bu patch ile artık zul'aman bear alamicazmi ? bide dalaran gelmiş o nedir.yeni şehirmi geldi =)?
Overlord Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 gormedim patch loglarında za ile ilgili birşey buna rastladım anca - The Sunwell Plateau, Black Temple, and Serpentshrine Cavern Raid dungeons have all had their mobs and bosses adjusted and now have less health points. - Ahn’Qiraj Mounting is now permitted in Ahn’Qiraj The Black Qiraji Resonating Crystal is now a normal mount.
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Overlord said: The Black Qiraji Resonating Crystal is now a normal mount. istiorum :(
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 toggie said: bear dusmuyor artık toggie bilmeden atmayalım bear wotlk le kalkıcak millet lvl 80 ken girip almasın die :D (ya da ben yamuluyorum)
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 3.0.2 ile birlikte ZA ayilari artik düşmüyo.
whissinn Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Ahn’Qiraj Mounting is now permitted in Ahn’Qiraj The Black Qiraji Resonating Crystal is now a normal mount. bu ne demek oliyor yani ?
FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 3.0.2 ile gelen değişiklikler aşağıda. Bunların hepsi kalktı oyundan. said: Once this patch is deployed, the following content will be disabled or removed : * The Atiesh quest-chain will not be completable anymore. * The Bear Mount from Zul'aman will no longer drop. * The Onyxia quest-chain has been removed from the game. * Naxxramas is "removed" from the game and moved to Dragonblight. (Unreachable until WotLK, obviously) * The ability to get titles related to Tier 4 or Tier 5 content is being removed. Of course, players who got them before the patch keep them. (Hand of A'dal, Champion of the Naaru)
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 whissinn said: bu patch ile artık zul'aman bear alamicazmi ? bide dalaran gelmiş o nedir.yeni şehirmi geldi =)? Archi baba yıktı ya Kirin Tor artık aktif rol oynasın şu oyunda
Overlord Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 En çok buffı yine druid ve lockmu (pala harici)yemiş benmi hep bu ikiliden tırstıgımdan oylemi geliyor anlamadım :)
whissinn Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 shaman hic bufflanmamıs ya adam gibi sacma sapan seyler koymuslar neyse wotlk da gelcek diger yanar dağın yanan kısmı heralde.
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 toggie said: niye bilmeden attıgımı dusundun? toggie alınganlık yapma gözünü sevim blue post "lich king geldiginde kalkıcak" diodu fail oldum sorry
toggie Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 alınganlık yapmadım. bilmeden atma demissin de, bilmesem bu kadar kesin soylemezdim zaten :) blue postta okudum ben de dün, mmo-champion'da.
Pakize Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 yeni patch'de raidlerde nasıl bir talent ağacı yapmaylımsizce yardımcı olabilirmisiniz
Torondor Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 dallı budaklı meyvesi bol olursa iyi olur
hozceri Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Dworgian said: toggie said: niye bilmeden attıgımı dusundun? toggie alınganlık yapma gözünü sevim blue post "lich king geldiginde kalkıcak" diodu fail oldum sorry noob druid bu a.q deki moblar dısarıda mı kullanılıcak ?
hozceri Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 ana simdi aklıma geldi ben attı idim onu pi geri veriyorlar mı biniliyorsa
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 hozceri said: ana simdi aklıma geldi ben attı idim onu pi geri veriyorlar mı biniliyorsa evet binilio abi orda didigine göre toggie said: alınganlık yapmadım. bilmeden atma demissin de, bilmesem bu kadar kesin soylemezdim zaten :) blue postta okudum ben de dün, mmo-champion'da. sorry :D
hozceri Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 tamam da yine a.q mu yapıcam ben atmıstım onu ama geri istesem gm verir mi acaba allahım 2 sene olmus adamların yeni aklına geldi binek
Öne çıkan mesajlar