Devilmanta Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Thornwald said: Devil, Senin linkler Premium account istiyor =( hmm dikkat etmemiştim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 1.62 öehehahe -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 bu patch ile artık zul'aman bear alamicazmi ? bide dalaran gelmiş o nedir.yeni şehirmi geldi =)? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 gormedim patch loglarında za ile ilgili birşey buna rastladım anca - The Sunwell Plateau, Black Temple, and Serpentshrine Cavern Raid dungeons have all had their mobs and bosses adjusted and now have less health points. - Ahn’Qiraj Mounting is now permitted in Ahn’Qiraj The Black Qiraji Resonating Crystal is now a normal mount. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 bear dusmuyor artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Overlord said: The Black Qiraji Resonating Crystal is now a normal mount. istiorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 toggie said: bear dusmuyor artık toggie bilmeden atmayalım bear wotlk le kalkıcak millet lvl 80 ken girip almasın die :D (ya da ben yamuluyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 3.0.2 ile birlikte ZA ayilari artik düşmüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 niye bilmeden attıgımı dusundun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Ahn’Qiraj Mounting is now permitted in Ahn’Qiraj The Black Qiraji Resonating Crystal is now a normal mount. bu ne demek oliyor yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Dworgian BUSTED ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 3.0.2 ile gelen değişiklikler aşağıda. Bunların hepsi kalktı oyundan. said: Once this patch is deployed, the following content will be disabled or removed : * The Atiesh quest-chain will not be completable anymore. * The Bear Mount from Zul'aman will no longer drop. * The Onyxia quest-chain has been removed from the game. * Naxxramas is "removed" from the game and moved to Dragonblight. (Unreachable until WotLK, obviously) * The ability to get titles related to Tier 4 or Tier 5 content is being removed. Of course, players who got them before the patch keep them. (Hand of A'dal, Champion of the Naaru) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 whissinn said: bu patch ile artık zul'aman bear alamicazmi ? bide dalaran gelmiş o nedir.yeni şehirmi geldi =)? Archi baba yıktı ya Kirin Tor artık aktif rol oynasın şu oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 En çok buffı yine druid ve lockmu (pala harici)yemiş benmi hep bu ikiliden tırstıgımdan oylemi geliyor anlamadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 shaman hic bufflanmamıs ya adam gibi sacma sapan seyler koymuslar neyse wotlk da gelcek diger yanar dağın yanan kısmı heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 saat 4'e ertelendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 pöfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 toggie said: niye bilmeden attıgımı dusundun? toggie alınganlık yapma gözünü sevim blue post "lich king geldiginde kalkıcak" diodu fail oldum sorry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 alınganlık yapmadım. bilmeden atma demissin de, bilmesem bu kadar kesin soylemezdim zaten :) blue postta okudum ben de dün, mmo-champion'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pakize Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 yeni patch'de raidlerde nasıl bir talent ağacı yapmaylımsizce yardımcı olabilirmisiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 dallı budaklı meyvesi bol olursa iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Dworgian said: toggie said: niye bilmeden attıgımı dusundun? toggie alınganlık yapma gözünü sevim blue post "lich king geldiginde kalkıcak" diodu fail oldum sorry noob druid bu a.q deki moblar dısarıda mı kullanılıcak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 ana simdi aklıma geldi ben attı idim onu pi geri veriyorlar mı biniliyorsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 hozceri said: ana simdi aklıma geldi ben attı idim onu pi geri veriyorlar mı biniliyorsa evet binilio abi orda didigine göre toggie said: alınganlık yapmadım. bilmeden atma demissin de, bilmesem bu kadar kesin soylemezdim zaten :) blue postta okudum ben de dün, mmo-champion'da. sorry :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 tamam da yine a.q mu yapıcam ben atmıstım onu ama geri istesem gm verir mi acaba allahım 2 sene olmus adamların yeni aklına geldi binek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar