Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kurozuka

Theghosthand

Öne çıkan mesajlar

http://i37.tinypic.com/292pmif.jpg

http://i73.photobucket.com/albums/i216/PLeyMo_Borne/Kurozuka.jpg

Anime, Kuro isimli genç adamla başlıyor.Ormanda kendisini kovalayanlardan kaçan Kuro ve Benkei ışığın parladığı bir dağ evi görürler.Bu evde tek başına Kuromitsu isminde çok güzel bir kadın yaşamaktadır.Kuronun hasta olduğunu fark eden kadın evde bir gece geçirmelerine razı olur ama tek bir isteği vardır.Evin arka tarafında bulunan kendi odasına her ne olursa olsun bakılmaması...
Eski japonyadan başlayıp Postapocalyptic zamana dek uzanana hikaye aslında bir aşk hikayesi.Tabi gecenin lanetli yaratıklarını içerdiğinden sıradan olmaktan çok uzak olacak bu hikaye:)

Japon katanası , bolca kan ve vampirler.Bu üçlü varsa izlemek farz olur.

ilk bölümü izledim ve gerçekten çok güzel buldum. 12 bölümden uzun olsaymış keşke.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
Zaten yapımcı Madhouse. Hiç birşeye bakmadan çizimleri daha önce gördük diyebiliriz. highlander, vampire hunter d, ninja scroll ve trigun ilk aklıma gelenler. Gerçi trigun un yönetmeni ayrı diğer saydıklarımdan ama müthiş arkaplan ve görsellik onda da mevcut.
Zaten highlander, vampire hunter d, ninja scroll(movie) topla kurozuka ya eşittir gibi bişey çıkıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

episode 6

Benkei gg oldu.Ölürken bile SS subayı tavırlarını bırakmadı.Nasıl bir güç lan o dokunduğun yerden öle sayısız borular çıkıyor.Robot desen robot değil yaratık desen yaratık değil. Bir gullitin vardı saçlar aynı böle onun yandan yemişi olmuş.
Kuro neden son berserk modu bekledi bilmiyorum.Elder vampir olmuşsun daha güçlerini kontrol edemiyon ayıp değil mi.Her dakka god mode açmıyalım demişler heralde...

Ben de kuro gibi artık çok merak Kuromitsu ne alemde ,nasıl hapis tutuluyor.Böyle bi tankın içinde dondurmuş durumda mı yoksa daha mı farklı tutuyorlar.Kafa göz kopan bölümleri seviyorum.Haftaya daha az aksiyon olur heralde.

Sosyal ağlarda paylaş

Dregoth said:

sorular

Ya tamamda red imperial army kimdir? Bu direniş kimdir? Bu Benkei denilen herifmiydi o SS subayı? Anlamadım çok ciddi. 6 yıda izledim.

cevap

Red imperial army işte zamanından beri devam eden immortallık mevzusu peşinde koşan herhangi bir ordu. Başında kim vardır daha belli değil bana göre Kuro'nun kardeşi var ya belli olmaz. Benkei işte Mr.Bison(street fighter/ hoş o herifin gerçek adı vega ya neyse.) a benzeyen borular saçan herif.

Sosyal ağlarda paylaş

Dragonfire said:
Dregoth said:

sorular

Ya tamamda red imperial army kimdir? Bu direniş kimdir? Bu Benkei denilen herifmiydi o SS subayı? Anlamadım çok ciddi. 6 yıda izledim.

cevap

Red imperial army işte zamanından beri devam eden immortallık mevzusu peşinde koşan herhangi bir ordu. Başında kim vardır daha belli değil bana göre Kuro'nun kardeşi var ya belli olmaz. Benkei işte Mr.Bison(street fighter/ hoş o herifin gerçek adı vega ya neyse.) a benzeyen borular saçan herif.

başka sorular

Benkei denilen adam bunun yardımcısı değil miydi? Nasıl o hale geldi?

Sosyal ağlarda paylaş

2.bölümde benkeinin beynini yıkıyorlar ''izo''musun ''benkei'' misin ''kuro'' musun maskeli bi adam var bu da ters duruyor falan işte orda adamı katıyorlar kendilerine.
O borulu haline nasıl geldiğini göstermedi.Büyük ihtimal yaratıkla falan birleştirdiler bunu.Ya da kuromitsunun kanı yaratık yapıyor insanları ama öyle bi özellik kazanmış olabilir mi bilmiyorum.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...