Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 http://i37.tinypic.com/292pmif.jpg http://i73.photobucket.com/albums/i216/PLeyMo_Borne/Kurozuka.jpg Anime, Kuro isimli genç adamla başlıyor.Ormanda kendisini kovalayanlardan kaçan Kuro ve Benkei ışığın parladığı bir dağ evi görürler.Bu evde tek başına Kuromitsu isminde çok güzel bir kadın yaşamaktadır.Kuronun hasta olduğunu fark eden kadın evde bir gece geçirmelerine razı olur ama tek bir isteği vardır.Evin arka tarafında bulunan kendi odasına her ne olursa olsun bakılmaması... Eski japonyadan başlayıp Postapocalyptic zamana dek uzanana hikaye aslında bir aşk hikayesi.Tabi gecenin lanetli yaratıklarını içerdiğinden sıradan olmaktan çok uzak olacak bu hikaye:) Japon katanası , bolca kan ve vampirler.Bu üçlü varsa izlemek farz olur. ilk bölümü izledim ve gerçekten çok güzel buldum. 12 bölümden uzun olsaymış keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 indiriyorum. vampire hunter d çizimlerine çok benziyor yanlız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Death Note yönetmeninin ( Tetsuo Araki ) diğer işlerinden birisi... Beklediğim bir seri idi. İzleyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 odanın içinde ne var çok merak ettim :D bende bakem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Eğer kuro ise şu kapaktakı kılıçzade arkadaş birazcık spike spiegele benzettim kendilerini indirim bi lol =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Bence Kurozuka son senelerin en iyi animesi olacak uzun zamandır bu kadar iyi ortam hissi veren bi anime görmemiştim ses efektleri özellikle superb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Dost patiler! Düzgün bulamıyorm kurozuka acaba çıkmış bölümlerin bi linki falan olsa bende izlesem sevinirim hem =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Buyrun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Teşekkür ettim =) Benkei adlı adamın seslendirmesi tanıdık geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Opening berbat olmuş. Fakat geriye kalan herşey harika. Çizimler, Sesler, sanat yönetimi, seslendirmeler vb. Bu yılki favori animem çıktı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 5 İnsan deneyleri yürek kaldırıcı cinsten ama birde dancing flower sahnesi vardı ki insanın içini açıyor, ne güzel bişeymiş onlar.Ay ışığında falan parlamaları hoş düşünülmüş bi sahne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Bir de animedeki müzikler inanılmaz güzeller.Yeni sezondaki en kaliteli yapım bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Zaten yapımcı Madhouse. Hiç birşeye bakmadan çizimleri daha önce gördük diyebiliriz. highlander, vampire hunter d, ninja scroll ve trigun ilk aklıma gelenler. Gerçi trigun un yönetmeni ayrı diğer saydıklarımdan ama müthiş arkaplan ve görsellik onda da mevcut. Zaten highlander, vampire hunter d, ninja scroll(movie) topla kurozuka ya eşittir gibi bişey çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 süpermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 episode 6 Benkei gg oldu.Ölürken bile SS subayı tavırlarını bırakmadı.Nasıl bir güç lan o dokunduğun yerden öle sayısız borular çıkıyor.Robot desen robot değil yaratık desen yaratık değil. Bir gullitin vardı saçlar aynı böle onun yandan yemişi olmuş. Kuro neden son berserk modu bekledi bilmiyorum.Elder vampir olmuşsun daha güçlerini kontrol edemiyon ayıp değil mi.Her dakka god mode açmıyalım demişler heralde... Ben de kuro gibi artık çok merak Kuromitsu ne alemde ,nasıl hapis tutuluyor.Böyle bi tankın içinde dondurmuş durumda mı yoksa daha mı farklı tutuyorlar.Kafa göz kopan bölümleri seviyorum.Haftaya daha az aksiyon olur heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 kuromitsuyu tutmak kolay değildir bence kaçıncı nesil olduğu belli olmayan belkide tek safkan vampir. Zaten başka vampir görünmedi orjinalinden. Kuro bloodlust oluyor celerity açıyor 1000 yılda başkada bişey öğrenemememiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 5'e kadar seyredip hiçbirşey anlamadım diyebilirim animeden doğru düzgün. 5. bölüme kadar olanlardan çok birşey anlamamız gerekiyormuydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Mesala nereyi anlamadın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 4-5 te anlamaya başlıyorsun zaten sonra düşününce haa böyleymiş diyebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 sorular Ya tamamda red imperial army kimdir? Bu direniş kimdir? Bu Benkei denilen herifmiydi o SS subayı? Anlamadım çok ciddi. 6 yıda izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Dregoth said: sorular Ya tamamda red imperial army kimdir? Bu direniş kimdir? Bu Benkei denilen herifmiydi o SS subayı? Anlamadım çok ciddi. 6 yıda izledim. cevap Red imperial army işte zamanından beri devam eden immortallık mevzusu peşinde koşan herhangi bir ordu. Başında kim vardır daha belli değil bana göre Kuro'nun kardeşi var ya belli olmaz. Benkei işte Mr.Bison(street fighter/ hoş o herifin gerçek adı vega ya neyse.) a benzeyen borular saçan herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Dragonfire said: Dregoth said: sorular Ya tamamda red imperial army kimdir? Bu direniş kimdir? Bu Benkei denilen herifmiydi o SS subayı? Anlamadım çok ciddi. 6 yıda izledim. cevap Red imperial army işte zamanından beri devam eden immortallık mevzusu peşinde koşan herhangi bir ordu. Başında kim vardır daha belli değil bana göre Kuro'nun kardeşi var ya belli olmaz. Benkei işte Mr.Bison(street fighter/ hoş o herifin gerçek adı vega ya neyse.) a benzeyen borular saçan herif. başka sorular Benkei denilen adam bunun yardımcısı değil miydi? Nasıl o hale geldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 2.bölümde benkeinin beynini yıkıyorlar ''izo''musun ''benkei'' misin ''kuro'' musun maskeli bi adam var bu da ters duruyor falan işte orda adamı katıyorlar kendilerine. O borulu haline nasıl geldiğini göstermedi.Büyük ihtimal yaratıkla falan birleştirdiler bunu.Ya da kuromitsunun kanı yaratık yapıyor insanları ama öyle bi özellik kazanmış olabilir mi bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 benkei o beyin yıkama yerini falan biliyorum da o borulu adamın benkei oldugunu su an ogrendim resmen :S hıc hatırlamıyorum onun benkei oldugundan bahsettiklerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Bahsetme derken bir sürü flashback attırıyorlar kuronun beynine. Adam ortaya çıkıp merhaba ben benkei demiyor tabi.Zaten benkeiden bişey kalmamış geriye boruadam olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar