Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nickolodeon

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Rocco's Modern Life....daha nickoledeon test yayınındayken televizyon almaya gittiği bi bölüm vardı hep onu yayınlıyolardı...adam işte sosyal güvenlik no sunu fln giriyo alakasız bişiy alıyo cancel a bastıkça daha da bişiyler satın aldırıyodu buna alet süperdi :D

bi de kablaam daki eriyen gücüyle meltman in üzerine tanımam[signature][hline]Trust hurts, betrayel kills...
İn the Name of God, impure souls of The Living Dead shall be Banished into eternal Damnation. Amen.

Aket-Atum, 18 August 2003 16:54 tarihinde demiş ki:
ayrıca benim adım thomas disease bana komaz
Bonus 18 August 2003 18:36 tarihinde demiş ki:
İleriki levıllarda summon maganda, summon yeniçeri gibi büyülerde geliyor
Mesaj tarihi:
Hadi arkadaşlar türk telekom,digitürk ve nickelodeonu mail bombardımanına tutalım nick. tekrar türkiyeye gelsin die warmısınız ???[signature][hline]En büyük Cimbooooooommmmm
Mesaj tarihi:
Topluca çanak antene geçelim Patiler olarak. Hem Nickolodeon'u hem de Cartoon Network u izleriz. HDD li receiver+dvd+rw alırsak deli gibi de arşiv yaparız :)
Mesaj tarihi:
said:
Epxmadcat, 25 Mart 2004 05:59 tarihinde demiş ki:
Büyük pete'in sewdiği bi kız wardı.
Acayip güzeldi ya onun ismini bilen warmı?

e ile başlıodu sanırsam..
Mesaj tarihi:
simsons ta güzel , ama sponge bob taki ince espirileri daha çok tutuyorum.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
- Alo Cemal !!
- Kimsin ?
- Kadir
- Hangi kadir ?
- Delikadir uleeeyynn
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Malesef artık yok nickolodeon ! Meltman gitti kahretsin..
Onun yerine doru düzgün bişi koysalar hadi neysede FOXKİDS PLAY NEDİR ABİ YA ?!?!?[signature][hline]Adım Boojack, amanın bu adam beni öldürecek.
Ben Kurallarım
Mesaj tarihi:
meltmen süperdi,rockos modern lifeta baya kopuyodum.bide bi kedi gibi bişeyle chibuhaha mı ne vardı.baya irenç bi şeydi.pete ve pete küçük çocukların piskolojilerini bozr bence[signature][hline]eclipse:eive ikeste
------
Mesaj tarihi:
said:
Gabe_Logan, 28 Mart 2004 01:49 tarihinde demiş ki:
said:
Epxmadcat, 25 Mart 2004 05:59 tarihinde demiş ki:
Büyük pete'in sewdiği bi kız wardı.
Acayip güzeldi ya onun ismini bilen warmı?

e ile başlıodu sanırsam..

Uppppppp!!!!!!!
Yokmu Bilennnnnnn????????[signature][hline]BonePART, 01 February 2004 10:00 tarihinde demiş ki: sen soyun
sarkı yerine osursan bile biz izleriz.

MadcaTtt..
Ace.....

• Yeni Oluştur...