DiaBoLiC Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Rocco's Modern Life....daha nickoledeon test yayınındayken televizyon almaya gittiği bi bölüm vardı hep onu yayınlıyolardı...adam işte sosyal güvenlik no sunu fln giriyo alakasız bişiy alıyo cancel a bastıkça daha da bişiyler satın aldırıyodu buna alet süperdi :D bi de kablaam daki eriyen gücüyle meltman in üzerine tanımam[signature][hline]Trust hurts, betrayel kills... İn the Name of God, impure souls of The Living Dead shall be Banished into eternal Damnation. Amen. Aket-Atum, 18 August 2003 16:54 tarihinde demiş ki: ayrıca benim adım thomas disease bana komaz Bonus 18 August 2003 18:36 tarihinde demiş ki: İleriki levıllarda summon maganda, summon yeniçeri gibi büyülerde geliyor
Arkansis Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Ah Nickelodeon Kablodayken seslendirmelerde süperdi Angelicaaaaaaaaaaaaaa . h h hhdas
Serkanow Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Ben orda clarissanın hastasıydım daa bebeyken keşke bu kızı bi öpebilsem die hergün dua ediyordum[signature][hline]En büyük Cimbooooooommmmm
Serkanow Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Hadi arkadaşlar türk telekom,digitürk ve nickelodeonu mail bombardımanına tutalım nick. tekrar türkiyeye gelsin die warmısınız ???[signature][hline]En büyük Cimbooooooommmmm
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Çok zor..[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika)
Mino Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Topluca çanak antene geçelim Patiler olarak. Hem Nickolodeon'u hem de Cartoon Network u izleriz. HDD li receiver+dvd+rw alırsak deli gibi de arşiv yaparız :)
Logan Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 said: Epxmadcat, 25 Mart 2004 05:59 tarihinde demiş ki: Büyük pete'in sewdiği bi kız wardı. Acayip güzeldi ya onun ismini bilen warmı? e ile başlıodu sanırsam..
kingpin Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 sponge bob square pants kadar komik bi çizgi film görmedim :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan - Alo Cemal !! - Kimsin ? - Kadir - Hangi kadir ? - Delikadir uleeeyynn
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 O kadar da güzel deği yahu, Simpsons'ın yanında tabii :)[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika)
kingpin Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 simsons ta güzel , ama sponge bob taki ince espirileri daha çok tutuyorum.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan - Alo Cemal !! - Kimsin ? - Kadir - Hangi kadir ? - Delikadir uleeeyynn
Ani Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Roconun Dunyasi Vardı Cok Eylenceliydi :D
MrMedia Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 abi sponge bob süper bi çizgi film ya ,((: Türkçe seslendirmesi bile çok komik , sesi çok güzel koymuşlar haha[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Aşkım Liv için) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System
Angelotti Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Malesef artık yok nickolodeon ! Meltman gitti kahretsin.. Onun yerine doru düzgün bişi koysalar hadi neysede FOXKİDS PLAY NEDİR ABİ YA ?!?!?[signature][hline]Adım Boojack, amanın bu adam beni öldürecek. Icq:161010949 Ben Kurallarım
elesso Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 meltmen süperdi,rockos modern lifeta baya kopuyodum.bide bi kedi gibi bişeyle chibuhaha mı ne vardı.baya irenç bi şeydi.pete ve pete küçük çocukların piskolojilerini bozr bence[signature][hline]eclipse:eive ikeste ------
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 said: Gabe_Logan, 28 Mart 2004 01:49 tarihinde demiş ki: said: Epxmadcat, 25 Mart 2004 05:59 tarihinde demiş ki: Büyük pete'in sewdiği bi kız wardı. Acayip güzeldi ya onun ismini bilen warmı? e ile başlıodu sanırsam.. Uppppppp!!!!!!! Yokmu Bilennnnnnn????????[signature][hline]BonePART, 01 February 2004 10:00 tarihinde demiş ki: sen soyun sarkı yerine osursan bile biz izleriz. MadcaTtt.. Ace.....
Öne çıkan mesajlar