Nalorifein Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 İyi geceler arkadaslar geçenlerde Warhammerin cikmasinin gazina gelip gittim tarihi eser makinama bi adet hd3650 agp aldim. Neyse hevesle geldim eve takıcam hemen oynuyacam ya ram filende aldim taktim alet ilk bios ekranında takılıp kalıyo biosa dahi giremeden.Bütün gece onla uraşıp anakartin üstündeki ide slotlardan birini yakarak hatta sorunu düzelttim. Sorun su ki eski ekran kartım radeon 9600 xt bu zımbırtıdan daha yüksek fps weriyo Warhammer we wowda baktık Ana kartim asus a7v400 - mx işlemcimde amd sempron 2800+ 2 ghz 2gb da ddr1 ramim war an itibariyle bu arada yüklemediimiz driver kalmadi format filen herşeyi yaptik ama anlamadim sizce kart mı bozuktur yoksa anakarttan filen mi kaynaklaniyodur geri götürücem ama alıcaklarini hiç sanmıyorum.Şimdiden ilgilenen arkadaslara teşekür ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Bu arada yazmayı unutmusum aleti vatan computerdan aldim we saphire marka 512 mb gddr2 agp fakat sapphirein sitesinde bu kart yok gddr 3 olani war atinin catalytleri de olmuyo hata veriyo yenileri sapphire in sitesinden indirdik driverlari ama bi garip alıcak olan warsa dikkat etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Uyuşmazlık benzeri bir kitlenme fln olblr emin dglm,çok fazla da bilgim yk,ancak warhammer gpu dgl cpu kullanıyor diye bir iddia var ve bende ekran kartını warhammer için değiştiren biri olarak bu iddia çok da yalan değilmiş,o yüzden oyunlar ram-ekran kartı kullanır klişesini ,warhammer kendi donanımsal hatasıyla beraber yalanlıyor,patch fln beklicez işte belki düzelir diye..Keşke biraz daha araştırıp alsaydın ama neyse artık olan olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 ya wowda filende aynı haltı yedi abi sonucta ne olursa olsun 9600 den az fps wermesi imkansiz cok gaza geldim ya alinca duramadim yıllardır beklyirouz cıksa diye ühü ühü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar