smash Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 İster misiniz? Benim kitabım diye sesleniyodu herkese, çok garip ve şirin geldi cesaretini takdir ettim. bi de üzüldüm haline sokakta satıyo diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 iyiymiş ben olsam bi de param olsa iyi günümdeysem alırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 siyasiyabendin solisti çok komik ya, oda bağra bağra keni grubunun cdlerini satıyodu bi ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 ankarada da var aynısından. ben hoşlanmıyorum hiç. hatta istiklaldeki yoksa ankaradaki mi diye düşündüm, daha önce yoktu sanırım o adam istiklalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 şube bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 yok adamların tipi aynı da ondan. şiyir sever misiniz küçük hanım derdi gerçi ankaradaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 aynıdır, çünkü ben ankaralıyım yeni geldim buraya dedi şiir sever misiniz küçük hanım deseydi almazdım ama ister misiniz kendi kitabım diyince alasım geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 aah ah.. hiçbiri pala şair'in yerini tutamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 burtonesk said: ankarada da var aynısından. Bunu yazacaktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 kafasına garip bişey akmış adam mı? nefret ediyorum ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 elesso said: siyasiyabendin solisti çok komik ya, oda bağra bağra keni grubunun cdlerini satıyodu bi ara. o adamlar genelde şarkı söylerlerdi ilk defa duydum bak böyle bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 cd de satıyo onlar ya arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 sg-1 said: burtonesk said: ankarada da var aynısından. Bunu yazacaktım. Ben de. -Meraba şiir sever misiniz? Kendi kitabım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 elesso said: siyasiyabendin solisti çok komik ya, oda bağra bağra keni grubunun cdlerini satıyodu bi ara. Yalnız o adamlar cidden yetenekli adamlar ve sağlam müzik yaparlar. Tabi piyasa da geçinemezler, o yüzden bu duruma düştüler diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar