la_bombonera Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 İkinci bir lisan için kolları sıvadım. Portekizce öğrenmek istiyorum. Eğer mümkün olmazsa ispanyolca da olur. Öncelikle tercihim portekizce ama. Bursa'da öğrenebileceğim bir dil kursu vs. var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Neden Portekizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Gazcılar'da Tömer var ispanyolca var orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Prawler said: Neden Portekizce? çok fazla bilinmeyen ama çok konuşulan bir dil olsun istiyorum. önceden ispanyolca düşünüyordum da şimdi etrafta bir dolu ispanyolca bilen var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 korece öğren geleceğin dili askerden sonra direk koredeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 tömer varsa mutlaka tömere git derim ama seçiceğin dil konusunda biraz daha düşün bence.hobi için öğrenmiyosan daha fazla geçerliliğe sahip bi dil daha çok işine yarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 la_bombonera said: Prawler said: Neden Portekizce? çok fazla bilinmeyen ama çok konuşulan bir dil olsun istiyorum. önceden ispanyolca düşünüyordum da şimdi etrafta bir dolu ispanyolca bilen var. TR de kalacaksan Portekizce isine yaramaz. Brezilya'ya gitmen lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar