Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

christina aguilera


SeaGle

Öne çıkan mesajlar

herkesin sevdiğini sevmeme tribinden kurtuldugu gün bu pati üyeleri, buralarda çiçekler açacak kuşlar şarkı söyleyecek.

ama o güne kadar. ÇOK SALAĞIZ SEYRETTIGIMIZ ŞEYE BAKIN, TÜRKLER GERİZEKALI DİĞERLERİ İZEMIO BIZ IZLIYORUZ, BU ADAM ÇOK TİPSİZ NESİNİ İZLİOSUNUZ. hayır bende seyretmıyorum ama ''yarışma programı'' formatında son derece güzel. ayrıca yurt dışında tutmuyor diye bizdede mi tutmaması lazım? bizim ülkemizin geçmişi, değerleri, kültürlerine hitap eden program formatı sırf batılılarda izlemıyor diye izlenmeyecek mi? nası bi mantıksızlık ya.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

neye göre söylüyorum, yaratma ve yaratıcılık gösterme çabasına hiç bir emek harcamadan yurt dışından dandik bir yarışma alıp türkiyeye getirip onu ünlü edip diğer insanlar bu ülkeye gerçekten birşeyler kazandıracak işler yaparak para kazanırken bu yarışmayı sunan hazırlayan insanların hiç bir çaba sarf etmeden oturdukları yerde çuval çuval para kazanması standartlarına göre oldukça kötü bir yarışma.

gerekli yerlere virgül koyun ben nefes almadan yazdım çünkü
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Voys said:
herkesin sevdiğini sevmeme tribinden kurtuldugu gün bu pati üyeleri, buralarda çiçekler açacak kuşlar şarkı söyleyecek.


ayrıca yanıldın ben de cnbce'de zaman zaman dizileri baya takip ederim (dönemsel olarak değişiyor durumum) ama en azından onlar oturup ortaya bir hikaye koymak, karakterlerin gelişimini ve ilişkilerini tutarlı bir şekilde ilertmek için vs oturup hikaye, roman yazar gibi düşünmek durumundalar. Burda dizileri kötü ya da iyi diye kategorilendirmiyorum dikkat ederseniz, benim için çok kötü olan bir dizi de bu gruba dahil (eğer tabi bir dizinin gerçekten çok kötü olduğu konusunda bir konsensus yoksa).

ama bu yarışmanın bir o-la-yı yok
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

o zaman milli piyango'dan tut tüm yarışma prgoramları ve şans oyunları kötüdür diyorsun. bende sana ''yarışma formatıolarak iyi'' diyorum. yarışma programı zaten kolay yoldan para kazanmak üzerinedir. kim 500 milyar isterde'de 1000ytl ye kadar kolay para kazanılıyordu mesela. o da yarışma programı ve bilgi üzerine. o da kötü o zaman. oturup ben süper bi program tasarlasam, türk yapımı olsa. yine de havadan para kazanıolar çok banel diceksin ki çok saçma yine.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben yarışmacılardan bahsetmiyorum, onların bir olayı yok ki bir kere gidip para kazanıyorlar.

Ama o programı sunan herif her hafta ondan deli gibi para kazanıyor. Eğer milli piyango'da verilen ikramiyelerden arda kalan parayı oturduğu yerde hiç bir şey yapmadan bir herif alıyor olsaydı rahatsız olurdum evet.

Anlamıyorsun galiba, bu yarışma, bir insana haftalık olarak deliler gibi para kazandırıyor fakat bu insan hiç birşey yapmadan kazanıyor bu parayı.

Beni yarışmacılar ilgilendirmiyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Voys said:
yine de havadan para kazanıolar çok banel diceksin ki çok saçma yine.


Formatı çok iyi olsa, yaratıcı olsa ve ne bileyim yurtdışındaki insanlar bu yarışmayı görünce kendi ülkelerinde yayınlamak istese bu ülkeye en ufak bir getirisi olsa ve programı sunan adama feci şekilde gıcık olmasam hiç bişey demem
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ha yarışmayı sunan herif, zamanında haber kanallarından bir yerlere gidip haber yapmak için para alan ve bu paraları çar çur edip sahte haber hazırlayan bir insan olduğu için kendisi hakkında yaptığım analoji akp milletvekilleriyle ilgili ve o insan bu programı buraya getiren kişi olduğu ve bu programdan deliler gibi para kazandığı için de sinirlenmiyor değilim, sinirleniyorum. hem de çok
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sen toptan ithalat olayını eleştiriyorsun yine. yarışma'ya laf edemıyorsunki. ülkemize hiç bir ürün ya da fikir ithal etmeyelım o zaman. bindiğin ithal arabadan, yediğin ithal peynire. herşey yurt dışında bulunuyor, beğenileceği için ülkemize getiriliyor ve bunu getiren kişi para kazanıyor. dış ticarettir bunun adı. bizim nasıl bazı dizilerimiz yurt dışına satılıyorsa, cnbc-e de izlediğin diziler de yurt dışından getiriliyor. sen cnbc-e de o diziyi izledikçe, kanal'ın sahibide hiç bir şey yapmadan para kazanmış oluyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Nasıl yarışmaya laf edemiyorum, yarışmadaki basitlik temel argümanlarımdan biri. ha diyeceksin yapılan ithalatların hedef kitlesi mutlu olduktan sonra ithalatın başarısız olduğunu nasıl iddia edersin. Bu ülkenin %50si mutlu da olsa ben yine AKPye laf ederim aynı duruma denk düşüyor, çünkü AKPnin kalitesiz ve insanları kandıran bir parti olduğunu düşünüyorum. Aynı şey bu yarışma ve yartışmayı sunan kişi için de geçerli. Şimdi kanalın başındaki adamların görevleri nedir bilemeyeceğim, gerçekten kanalı ayakta tutmak için hiçbirşey yaptığını varsayıyor da olabilirsin bilemem ama o bir üst seviye oluyor. Ben şuanda senaryo yazarlarından, oyunculardan vs bahsediyorum yaptığı işten aldığı para ile ilgili yorumlarımı yaparken.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...