Farinal Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 ya dövme sildirtmeler ne kadar işe yarıyor? tamamen siliniyor mu yoksa azda olsa iz kalıyor mu? ne kadara siliniyor? ve nasıl siliniyor? bilen biri varsa çok acil lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 lasergunspewpewpewla siliniyo, izi kalmamali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 aquila said: lasergunspewpewpewla siliniyo, izi kalmamali. hahah eski kız arkadaşının ismini mi yazdın yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 yaa ben de açıcaktım böyle bi başlık izi kalıyo mu lazerle bilen var mı??? zaten öğrencilerim de ebeledi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 sonucunda iz kalmaz da tek seansta silinmez tabi. birkac seans gideceksin + baya aciya toleransli bi insan olman lazim yaptirmaktan daha cok aciyor diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 benimki çok koyu bi de daha mı zor olur ki:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 yaptırcanız madem ne sildiriyonuz edit; olmadı sildirceniz ne yaptırıyorsunuz olcaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 ergenlik çağında yaptırdın şimdi de pişmansın dimi hadi itiraf et! asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 yok valla ergenlik hatası diil benimki.aslında hala pişman diilim de ne bilim işte olmasa da olur:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Penthesilea said: sonucunda iz kalmaz İz kalıyor, renk/ton farkı, yakından belli oluyor. EOD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Farinal said: ya dövme sildirtmeler ne kadar işe yarıyor? tamamen siliniyor mu yoksa azda olsa iz kalıyor mu? ne kadara siliniyor? ve nasıl siliniyor? bilen biri varsa çok acil lazım... - Çok işe yarıyor. - Az da olsa izi kalıyor. - Değişiyor. - Lazer en çok tercih edilen ve medeni yöntemi ardından endüstriyel bir takım malzemelerle dondurarak almak var (Cryosurgery). Keserekte alınabiliyor. Dermabrasion de seçenekler arasında ama akıl sahibi insan tercih etmez bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Stella silsin benim dövmemi. Gıkımı çıkarmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Ben sildirme işlemini yaptım, şöyle açıklayayım. Birincisi sildirirken gerçekten acı duyuyorsunuz ve lazerin oluşturuğu yaralar kalıcı olabiliyor. İkincisi kalan izler dövmeyi anımsatabiliyor fakat bu sizdeki teninizin özelliğine göre biraz değişmekte. Üçüncüsü sildirme seanslarına başladığınız da mutlaka yarım bırakmayın, çünkü her sildirme işlemin de dövmenin mürekkebi etinize daha çok yayılıyor ve kötü bir görüntü kazandırıyor. Dördüncüsü yaşadığınız şehir de Medical Park veya benzeri hastaneler var ise orada sildirme işlemini gerçekleştirin, diğer özel estetik merkezleri çok tuzlu olabiliyor. En azından ben o hatayı yaptım ve özel estetik merkezin de 2 seans başına 300 ytl gibi bir miktar ödüyordum (tabi bu dövmemin boyutuna biçilen fiyat) fakat bu merkez de seansları maddi açıdan dolayı bıraktım ve şans eseri Medical Park hastanesi ile irtibata geçtim, 3 seans başına 50 ytl ödedim. Bilginize ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Sevgili bile sildirttin tabii dövme sildirtmek işten gelmemiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 $ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 evet yanık tarzı iz kalıyormuş bildiğim kadarıyla. bir de dövmenin rengine göre başka tür lazer falan uygulanıyormuş. ben koluma dövme yaptırdım (dark side of the moon kapağı) adam kolumda yarıklar falan açtı. iğrenç bişi oldu. bi de omuz değil bildiğimiz bilekle dirsek arası. sonra gittim 5 katı para verip triballe kapattırdım. memnunum. ama ilerde sildirtmeye kalksam heralde silinmez gibime gelio. hem 2 kat hem yarık marık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 yanık tarzı iz kalmasının sebebi zaten yakıyorlar bildiğin çatır çatır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 yani di mi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 sildirecein bişi yaptırmaın... iice düşünün... uzun sğre kalan ama geçici olan dövemeyle denein... baktın güzel durdu... ve bu süre zarfında sıkılmadın o zaman yaptırdın... (yaptırıpda silmek isteyen için sölemiom... :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 gormicen bi yere yaptir, sirt filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 abi semihin ayağındaki dövmelere ayar oldum ben. bayıltalım sildirelim onlarıda bi gün. ulan evi boyadığı yetmiyor gitmiş bacaklarınıda boyamış manyak . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Discovery Channel'daki dövmecilerin programının tanıtımında hatunun biri "Ben ataist oldum, o yüzden bunu sildirmek istiyorum" diye haç gibi birşeyi gösteriyordu. Her gördüğümde gerzek diyordum. O geldi şimdi aklıma. Var mı aranızda böyle canı isteyince ateist olup dövmesini sildiren =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 ustune ten rengi boyasalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Farinal said: bilen biri varsa çok acil lazım... ben suna takildim; niye acil? gerci sildirmeni gerektirecek bir dovme yaptirdiysan zamaninda sonucta hani muhtemelen fazla dusunmemissin, acele etmissin zaten yaptirirken, niye yine acele ediyorsun, ders alsana =P Dregoth said: Stella silsin benim dövmemi. Gıkımı çıkarmam. bir de karim yokken etrafta suna katilayim hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Ya acil çünkü :P çünkü yarın yaptırcam heralde ama sonra silmek isteyecem büyük ihtimalle falan karışık bi olay :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar