Noyanh Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 ivy said: dory ile bana özel oda istiyorum ben artık senin kolay ulaşabilir bir yerde olman lazım =) gecen seferki gibi arada biton engel olunca uyanıosun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 bi dahaki sefere kaçışı yok boyanacak!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 "yataktaki ritim" ya o deilde o banyoya kusup temizlemeden cıkanı bulursam kesın banlıcam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 ama en epic olayların basında saygına ettigim kufur sonrası sly ın masadan dusmesı ve bıde kızlar eve tekrar gelınce mesh ın "geldiler OoOOOOoooO" diyip reslenmesi abi. resmen reslendi adam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 hakanla azmo çok iyi yaptı o res o0layını sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Zegna said: ama en epic olayların basında saygına ettigim kufur sonrası sly ın masadan dusmesı ve bıde kızlar eve tekrar gelınce mesh ın "geldiler OoOOOOoooO" diyip reslenmesi abi. resmen reslendi adam :D Bayağı kıvılcım çıkmış diye duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 ev yanıyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 o yataktaki ritim çarşafı düzeltirken oldu! ayrıca boyayamazsınız çünkü; ben uyumam noyanh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 sdf bu sefer grup halinde tetikte olucaz sdf nöbetleşe uyicaz gerçi bunlar benim nöbetimde bana güvenmezler yanıma birini daha dikerler=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 sen bendensin 10 yıllık arkdaşının yanında boyanırken bana yardımcı oldun hakkın ödenmez!! dadsaddasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 haha çok kötü hissettim kendimi birden sdf o an düşünüyorum uyandırsammı acaba diye, sonra şeytana uydum uyandırmadım=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 cons ta sanırım hayatında yemedıgı kadar taciz yemıstır benden gece gunduz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 duyduğum kadarıyla bizim geldiğimiz günün sabahı ekmek baya bi laf yemiş senden yatarken=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 evet ehuehu rmk te noyan gelsın mutlaka, kalabalıkta gec muhabbet edebıldım adamla hem guzel iciyo hem cok kafa muhabbet. kokorecciylede iyi muhabbet etti ehueuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 gelirsek zaten aynı takım geliriz biz muhtemelen noyanı zor ikna ettik gelmek için yoksa gelmiyoduk biz de, ama bi dahakine bu kadar nazlancağını zannetmem gelmesse boyanmamak için gelmez=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 hakkaten iyiydi buluşma. zegnaya da sahipliğinden ötürü bidaha teşekkür ediyorum. felaket sabırlı adam bi de. ben olsam kafayı yerdim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 sabır hangi konuda fede? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 abi sehpalar döküldü, kablolar çıktı heryerden, terasta çöpler filan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 hakkaten abi. bişeye el atmadan da çıktık döndük ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 siz merak etmeyin biz gereken eli attık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 çok pis el atarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 parmak bile attım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Zegna said: ama en epic olayların basında saygına ettigim kufur sonrası sly ın masadan dusmesı ve bıde kızlar eve tekrar gelınce mesh ın "geldiler OoOOOOoooO" diyip reslenmesi abi. resmen reslendi adam :D abi ahahahah aklıma geldiği her an gülüyorum ya daha sora adama yeni mi geldin dedim o kadar unutturmuştu kendini koltukta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Zegna bu arada o Baklava lara ne oldu?Gelirken getirdim ama sonra arada kaynadı,ne benim aklıma geldi ne başkasının :) Umarım yerken boğazında kalmıyodur,ben olsam o kadar kişi olmadan yiyemezdim,rmk yapalım baklavalar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 birileri yedi sanki gece tam hatırlamıyorum valla baklavaları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar