Cons Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 sen mesaj atana kadar 2 tane soktum araya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Zegna said: iste gecenin tum komik anlari ve memeleri bu $er cemberinden cikti. o anlari bidaha yasamak lazim, keske videoya alsaymisiz. "Sen bence hic bir yere oturamazsin" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 thelegbra said: orçun serdar ortaça mı benziyosun bana mı öyle geliyo? please... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 thelegbra said: orçun serdar ortaça mı benziyosun bana mı öyle geliyo? ABİ BİDE SEN ONU GÖZLÜKLÜ GÖR AYNISI BEN YILLARCA DEDİMDE AĞZIMI KIRDI ADAM BENİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 ama one yerine orcun vardi orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 sen bence hiç bi yere oturamazsin YATACAK YERİN YOK SENİN zegnadan quote vericektim kesin ban yerim diye veremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 "atatürk yüzünü buruşturdu" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 orçun uçlarda yaşıyor bi fotorafta yavşak anime karakteri bir fotorafta karizmanın doruklarında(aslında başka bir sözle betimleyecektim 2. halini ama ban yemiyim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 ahah Ataturk yuzunu burusturdu kimin lafiydi ya, bizim hakinin mi orcunun mu ahaha o da imbaydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Azmodai said: ahah Ataturk yuzunu burusturdu kimin lafiydi ya, bizim hakinin mi orcunun mu ahaha o da imbaydi hakanın abi ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 paticik.com fire squad headquarters Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 oh be! düzgün fotom sonunda ahah kırmızı tuvalet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 mukemmel azmonun muhtesem arkadasi da burda iste. bizim bolumden mezun insanlarin baska turlu olmasi mumkun degil zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Zegna said: heyt be. gecenin en kral adamlarindan bir kaci iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Zegna said: paticik.com fire squad headquarters ARKADA KAYNAMASIN TÜP GELDİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Zegna said: paticik.com fire squad headquarters ahaha çok heycanlı bir sonraki aşamayı merakla bekliyoruz ama konmıcak =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 baskina_otuz_sn_kala.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 abiii osmanin "simdi anani laciverte boyadim" ifadesi inanilmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 namusumuzu nasıl temizlesek diye kararlaştırıyorduk burda, benim kız kocaya kaçtı http://img80.imageshack.us/img80/6043/dsc01861lj6.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 vay ya çok kıskandım lan. keşke gelinseymiş. 2 hafta sonra yapsanız paticikten 20 kişi daha gelirdi kesin. çok adisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 boyle bi bulusma tekrarlanmaz ya. tam bi efsane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 eh be yeter özendirme pişman oldum. milletle çok samimi değilim salça olmayayım diye gelmedim, ipini koparan tiplerin de geldiğini görünce pis pişman oldum. hafta sonu boyunca yas tuttum. harbi tuttum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 bir daha öyle oynamam... dur lan mırıldanma yandan ohh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar