Pluton Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Selamlar. Ya bu css çıldırtcak beni ya. Aylardır uğraşıyorum bi tasarım yapıyorum ama biryerde hata var. Şimdi sorunum şu... Şöyle bir div etiketim var. Pluton said: Başlık Link burda Şimdi bunda sorun yok. Ancak ben bu id="orta" class="orta2" div etiketini iframe ekleip içindekileride başka bir sayfaya koyuyorum bu sefer renkler değişiyo. Şöyle ki index.php Pluton said: harici.php Pluton said: Başlık Link burda İşte bu ikincide renk değişiyor. Resimde koyayım hemen... Bu birinci görünüm yani normal olan: Buda ikinci yani normal olmayan ama olmasını istediğim: Yardımcı olan ve olmayan herkese çok çok tşk ederim şimdiden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 baska bir sayfaya koydugun sayfanın css'si farklı mı? cunku rengin degisik olması icin farklı bir renk kodu atanmıs olması lazım. halbuki senin ekledigin css kodlarında sadece tek renk kodu var, yanlıs mıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Yok css dosyaları aynı. Sorunda o zaten neden aynı renk kodları varken farklı renk atadıgı... Aptal oldum resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 türkçe karakter kullanma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 KillJoy said: türkçe karakter kullanma nerde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 iki farklı sekilde cıktıgına gore iki sayfanın css'sinde mutlaka bir farklılık vardır, ikisini de spoiler'da bicimlendirilmis yazı formatında koyar mısın bi? verdigin orneklerden ikincisinin css'sinde su renk kodunu arat: #393430 birden fazla olabilir, hepsini tek tek deneyerek bu renk kodu ile degistir: #39302b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 toggie said: iki farklı sekilde cıktıgına gore iki sayfanın css'sinde mutlaka bir farklılık vardır, ikisini de spoiler'da bicimlendirilmis yazı formatında koyar mısın bi? verdigin orneklerden ikincisinin css'sinde su renk kodunu arat: #393430 birden fazla olabilir, hepsini tek tek deneyerek bu renk kodu ile degistir: #39302b 2 ayrı css dosyası kullanmıyorum ki toggie. index.php > harici.php > ikiside aynı yerden çekiyo. Ayrıca stil.css dosyasının içinde 393430 koduna sahip bi renk yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 hmm anladım, ben cozemedim o zaman bu isi. baska biri ilgileniversin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 body { background: rgb(58, 52, 49) none repeat scroll 0% 0%; } şundan kaynaklanıyomuş. Ben bunu niye koymuşum ya hatırlamıyorum da ama bi bozulma olmadı. Şükür ya kurtuldum =) not: toggie ilgilendiğin için çok çok tşk ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 vallahi tahmin ettiğim gibi ise su rengi degisik olan tablonun backgroundu o. ama soylemedim onu, oyle bisey yapmıs olabilecegini tahmin etmedim yani, iyice sıcmıyım diye soylemedim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 toggie said: vallahi tahmin ettiğim gibi ise su rengi degisik olan tablonun backgroundu o. ama soylemedim onu, oyle bisey yapmıs olabilecegini tahmin etmedim yani, iyice sıcmıyım diye soylemedim :p ya ben onu neden yaptıydım şimdi hatırladım. Bi arkaplan resmi vardı çevresi griydi ona uyumlu olsun diye yapdımdı. Sonradan kaldırmamışım koca kafam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar