Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MP3 Çalar Sorunu

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

Yaklaşık 1 sene önce Media Markt'tan aldığım TECH marka mp3 çalar an itibariyle açılmıyor.

Sorunu anlatmak gerekirse kendi laptopum serviste olduğundan babamınkinden mp3'e şarkı atıyordum.Bağlantı kablosunda zaten ufak bir temassızlık vardı arada gidip geliyordu ve en son yine aynısı oldu ve bir daha alette açılmadı,pc tanımıyorda şuan.

Şu güvenli çıkarma olayından olabilir mi acaba ? Gerçi aldığım günden beri buna hiç dikkat etmiyordum ve kapatmadan bağlantıyı kesiyordum.

Alet dandik deseniz değil IPOD dışında neredeyse tüm markalaradan kullandım ve aralarındaki en iyisi buydu,rahat 20 kez ceplerimden düştü,çarptım aleti vs. bana mısın demedi.Tabii bu mantıkla da yaklaşmak saçma ama ne bileyim işte :(

Şuan hiç açılmıyor,ne olmuş olabilir buna ? Tamir etmenin vs. bir yolu varmıdır? Şuan çok ihtiyacım var o alete de panik yapıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

garanti söz konusu değil galiba? Bir servise götürmeyi dene. Bazı mp3 playerler o donanımı kaldırmadan çıkarma olayına karşı çok hassas oluyorlar benim crative nomad aynısını yapıyordu. Gerçi bende açılmama sorunu yok ama servis derim. Versiyon reset deniyeceksin. Pilin altında 7sn basılı tutman gereken bir nokta vardır. İğne yada kalem ucu ile oraya basmayı dene.
Donanımsa bişey olmuşsa direkt gg ama onuda söyleyeyim.
Sosyal ağlarda paylaş

garanti belgesini saklamadım sanırım,düşündüm göndermeyi ama fatura vs. de ortalarda yok.

Reset olayını düşündüm de bulamadım o tuşu,kapak tarzı birşey de yok ki açıp inceleyelim.

Garip birşey ya uğraşıyorum hala,o güvenliği kaldırmadan dolayı vs. olduğunu sanmıyorum çünkü aldığım günden beri sürekli tak çıkar hiçbirşey olmadı.O kadar hassas olduğunu düşünmüyorum.

Biraz daha inceleyeceğim olmadı götüreceğim servise ya da çöpe,evdekilerden birinden çalacağım mp3'üde,olmadan yapamam şu sıralar

edit:Reset'i buldum,play'in yanına bir araya saklamışlarda düzelmedi :( Gitti alet sanırım
Sosyal ağlarda paylaş

usb'den şarjlardandı işte de düzeldi abi kendiliğinden şimdi onu yazmaya girmiştim bende.

Babam açmaya çalışmış bakayım diye açamamış işte koyarken yerine açılmış kendiliğinden alet :) Temassızlık oldu sanırım da zorlayınca düzeldi vs.

Neyse düzeldi sonuçta :)tamda onunkini almıştım gerçi daha efsane bir aletti
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:
usb'den şarjlardandı işte de düzeldi abi kendiliğinden şimdi onu yazmaya girmiştim bende.

Babam açmaya çalışmış bakayım diye açamamış işte koyarken yerine açılmış kendiliğinden alet :) Temassızlık oldu sanırım da zorlayınca düzeldi vs.

Neyse düzeldi sonuçta :)tamda onunkini almıştım gerçi daha efsane bir aletti

Bence sen yinede bi servise götür.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...