dunno Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 tum etrafım muzik olsun baGIRa bagıra sarkı soyliyim. insan olmasın tepelerden, kayalardan bagırıyim istiyorum. icimi kusmak istiyorum.
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 trollenmeye gayet müsait bir şiir olmuş bu.
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 ben bjk ortaköy yolunda aksam yürürken paso şarkı sölüyorum bağırarak. zaten çok az insan oluyo o saatte. birde caddedesin arabalar vızır vızır geçiyo. kim duycakki bağır anasını satiyim i put a record on
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Okulda bağıra bağıra şarkı söylüyorum. Sesimi duyan öğrenciler sınıflardan fırlayıp sıraların üstünde dans etmeye başlıyor. Hocalar nefesleri kesen gösterileriyle büyülüyor insanları taklalar hoplamalar zıplamalar o o!:P
Llama Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 ben hep bagırıyorum hiç fark etmiyor geçen egs mavişehirde bagırdım rahatladım
Öne çıkan mesajlar