dunno Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 tum etrafım muzik olsun baGIRa bagıra sarkı soyliyim. insan olmasın tepelerden, kayalardan bagırıyim istiyorum. icimi kusmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 e bağır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 trollenmeye gayet müsait bir şiir olmuş bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 ben bjk ortaköy yolunda aksam yürürken paso şarkı sölüyorum bağırarak. zaten çok az insan oluyo o saatte. birde caddedesin arabalar vızır vızır geçiyo. kim duycakki bağır anasını satiyim i put a record on Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Okulda bağıra bağıra şarkı söylüyorum. Sesimi duyan öğrenciler sınıflardan fırlayıp sıraların üstünde dans etmeye başlıyor. Hocalar nefesleri kesen gösterileriyle büyülüyor insanları taklalar hoplamalar zıplamalar o o!:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 ben hep bagırıyorum hiç fark etmiyor geçen egs mavişehirde bagırdım rahatladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 bağarma kulağımın dibinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar