Solyanim Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 arkadaşlar warhammer başlamayı düşünüyorum ama şuan wow oynadıgım için tereddütte kaldım oyunu indirebilcegim ve 10 günlük free hesap sistemi burda işliyormu oyunu denemek istiyorum beyenirsem büyük ihtimalle oynayacagım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 beğenmessen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 free henüz yok ama en mantıklı çözüm bi arkadaşında denemek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solyanim Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 beğenmessen Wrath of the Lich King çıktıgı gün onu alıp oynamaya başlayacagım onun yüzünden dönüm noktasındayım karar vermekte zorlanıyorum wow oynamak istemiyorum sıkıldım bu yüzden warhammer deneyip hoşuma giderse paketi almayı düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 wow un neyinden hoşlaşdın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 official siteden indirebilirsin. bi arkadasının accountuyla bakarsın oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar