Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 anidb Zaten izlemeyen kalmamıştır süper eğlenceli. thread yoktu açayım dedim hemide 1 sorum var onu soracağım. Soru Şimdi 1. sezonun sonunda tskune vampir kanı alıp ölümden dönüyordu. Vampir olmadımı şimdi bu velet? Olduysa birazcık varlık göstersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 [spo]MAnga'ya sağdık giderlerse, Tsuku epey coşuyor. O da sağdık giderlerse tabiki[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 coşsunlar tabi :D bu arada 2. bölümle beraber süper ED artık OP olmuş curu curu cuu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Tsukune Vampir değil Ghoul işte. Vampir yapma olayı genelde biraz daha uzun olarak işleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 vanpir Şu an mangaya sadık giderse vanpir brute poweri var ama daha tam bitmiş değil prosedür daha uzun sürüo öle hemen sen benüm ganımı iç bende sana gan verem yiğen ana venpir oldun modu değil yani :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 o zaman ben mangasına bakayım en güzeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Güzelmiş 3. bölümde OP ve ED hala hayranlıkla izlettiriyor kendisini. Bölümüm bombası big breast missile. cuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Rosario-Vampire var tamam =) Ama capu2 noluyor naruto shippuuden olayı gibi mi rofl:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 2. sezonu işte. 3 bölüm sublandı henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 3. bölüm (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 ahaha 3. bölüm güzelmiş.Annelere 10 puan çok güzel olmuşlar. Ayrıca breast missiles!(?). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Theghosthand said: ahaha 3. bölüm güzelmiş.Annelere 10 puan çok güzel olmuşlar. Ayrıca breast missiles!(?). ııh yanlış big Brest missile :D istersen soft ta ekleyebilirsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Uncensorredlerini gördüm yarasasız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 hay ben bu yarasayı bu animeye koyanı.. cıvkını çıkarıyor bazı yerlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Harbi koca bölümü yemiş yarasalar. Ayıp. Birde teddybear koymuşlar yarasa yetmiyormuş gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Dragonfire said: Uncensorredlerini gördüm yarasasız. uncensored versiyonları kim sublıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 raw'dı onlar sublusu varmı bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 mkv versiyonlarda codec feci sıçıyor bende.sesler birbirine giriyor.Aynı sorunu yaşayan var mı? Bu arada sansür çok kötüydü.Böyle yarasayla, yumoş ayısıyla devam etmemeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Evet bi ara mkv sonlara doğru batırdı gibi geldi banada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Yanlız 3. bölümde feci güldüm. Özellikle o Bach, Mozart resimlerinden şarkılara dönen sahnelerde :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Curry, güzel bölümdü yine ama o yarasa ile teddynin kafalarını koparmak isiyorum. Uncencored ffs. /Ayrıca OP ile ED hala izlettiriyor kendisini çok güzel cuu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Curry görüntüsü iğrenç hiç sevmiyorum onun görüntüsünü. Bildiğin tiksindim ben bölümden.Öyle heryer curry oldu kapattım zaten. Sansür olayı çok sinir bozucu ya üstüne bir de Hepatit C bulaşmış gibi herkes de böyle sarı sarıydı. Mizure-chan yemek yapma olayı güzeldi sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Curry aslında çok güzeldir ben severim ama tabi herkes yapamaz o ayrı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 ya sinir bozucu olan şey adamlar iç çamaşırını sansürlüyorlar nasıl bi zihniyettir bu. hadi açık saçık sahneler olsa neyse dicem iç çamaşırı yahu bu :? Ayrıca OP ve ED (tu). her defasında izlettiriyor hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Şimdi mangasına göz atıyorumda, ippo da son bölüme geldiğimden beri okuyacak bişey kalmadı 800küsür bölüm okumak baya vaktimi almış :D Yani mangası animesine göre bölümlerin sıraları bile değişik okulda human olduğunun anlaşılması animede son bölümken burda 10. bölümde falan. Shirahyana da çok geç çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar