Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

rüya

razzRaziel

Öne çıkan mesajlar

ulan az önce pskopat uyandım ya. en son örümcekli bi rüya görüodum, böle turuncu kahverengi arası uzun bacaklı ve küçük bi örümcek bi tane kutunun içinde kapalı duruyor falan(kutuda starbucks sakız-şeker kutusu : ?). ben kutuyu açıyorum örümceği görüp tekrar kapatıyorum sonra tipini hatırlamadığım bi eleman elimden alıyor kutuyu açmaya uğraşıyor, diyorum açma içince örümcek var. adam dinlemiyor uğraşıyor uğraşıyor açıyor sonrasında örümcek çıkıyor pıtır pıtır elinde falan dolaşmaya başlıyor. elemanda direkt bana fırlatıyor benimde suratıma geliyor.

tam bu noktada ben uyanıyorum ve deliler gibi örümceği suratımdan silkelemeye uzaklaştırmaya falan çalışıyorum. saçımı başımı silkeliyor, yüzümü ovalıyorum. deli gibi el kol yaptıktan sonra burun deliğime girdi sanıp hiç kıpırdamadan bekliyorum hareket ettiğinde yerini belirlicem sonrasında ezip öldürcem diye.. örümceğin rüya ve yaptığım salakça hareketlerin boşuna olduğunu anlamam bi 20 sn sürdü.

keşke uyanma anımı biri videoya çekio olsaydı.. hep gece izlediğim eğlence bölümündeki süper zeki çevik örümcek yüzünden oldu sanırım offf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...