Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

patch 3.0

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya benimki %95 de çakıldı kaldı 1.5gb de duruo sürekli ama "downloaded" kısmı her başlattıım da yine indirio paşalar gibi şu an o %95 in üstüne rahat bi 500mb çekmşimdir ama hala %95 te bu nasıl iş?
Mesaj tarihi:
14 ünde gelior yani bu hafta.

Çarşamba eve gidip 1.5gb download etmeye çalışırsan çok fena patlar =) Şimdiden bilgisayar başında olmadığın saatlerde Backrounddownloader.exe yi çalıştırırsan ufak ufak çarşamba gününe hazır eder patch'i.
Mesaj tarihi:
Benim gibi ayda ancak 2gb kullanabiliyorsan, onuda zaten WoW sayesinde kullanıyorsan, elbette kotalı kadar mantıklısı yoktur. Ne diye kullanmadığım bir şey için 29 ödemek varken 49 ödeyeyim. Hatta şuan 15 ödüyorum yaz kampanyası sebebi ile.
Mesaj tarihi:
Oturanboaa said:
ya benimki %95 de çakıldı kaldı 1.5gb de duruo sürekli ama "downloaded" kısmı her başlattıım da yine indirio paşalar gibi şu an o %95 in üstüne rahat bi 500mb çekmşimdir ama hala %95 te bu nasıl iş?

ayni sorun bende de vardi burada yazilanlari uyguladim sorunsuz bitti download
Mesaj tarihi:
Julifton said:
14 ünde gelior yani bu hafta.

Yav bu wotlk 13-11-08 yazıyo çıkış tarihi bu kasımın 13ü olmuyomu nası haftaya gelicek anlamadım ben bu işi, herkes önümüzdeki çarşamba gelicek falan diyo :S

Edit:yazım yanlışı
Mesaj tarihi:
Popeye said:
Oturanboaa said:

ayni sorun bende de vardi burada yazilanlari uyguladim sorunsuz bitti download

Valla bayağı güzel açıklamış. Ben direk torrentten abandım. Böylede oluyo nasılsa...
Mesaj tarihi:
Off topic;

Khriska said:
Sev seni sevmeyeni Hak'la yeksan isede
Yine sev seni sevmeyeni sana Düşman isede.
Türkçene Sahip Çık !

son satır için dilbilgisi hatalarını düzelt bence :P , "de"ler ayrı yazılacak, noktalama işaretleri konulacak vs.
  • Yeni Oluştur...