tiybek Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Beyler bu 3.0 patch ne zaman gelecek bi bilgisi olan var mi... Ona gore bisey yapcam da. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 gelsede neler geliyor görsek çarşamba gelicek dediydi paticikgiller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oturanboaa Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 ya benimki %95 de çakıldı kaldı 1.5gb de duruo sürekli ama "downloaded" kısmı her başlattıım da yine indirio paşalar gibi şu an o %95 in üstüne rahat bi 500mb çekmşimdir ama hala %95 te bu nasıl iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 sayısız patch baslıgı var, biraz goz gezdirin baslık acmadan once. carsamba gunu gelicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 şimdi ben gece 1 de eve gelip 1.5gb mi indircem ohh may gad.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 biraz uzak kaldım wowdan bu aralar ptr içinmi bu gelcek olan patch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 yok bu 2. before the storm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 14 ünde gelior yani bu hafta. Çarşamba eve gidip 1.5gb download etmeye çalışırsan çok fena patlar =) Şimdiden bilgisayar başında olmadığın saatlerde Backrounddownloader.exe yi çalıştırırsan ufak ufak çarşamba gününe hazır eder patch'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 ehehe bu wow kotalıların halinden anlamıo şimdi ben 1.5gb az ayıpcı sitelere giricem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiybek Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 ben gidip 4mbit baglantisi olan bi cafeden indirdim kota yuzunden xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 kotali internet niye kullanilir anlamam. 10 ytl fazla verip sinirsizini kullanmak varken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiybek Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Miraul said: kotali internet niye kullanilir anlamam. 10 ytl fazla verip sinirsizini kullanmak varken 20 milyon fark var ya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Benim gibi ayda ancak 2gb kullanabiliyorsan, onuda zaten WoW sayesinde kullanıyorsan, elbette kotalı kadar mantıklısı yoktur. Ne diye kullanmadığım bir şey için 29 ödemek varken 49 ödeyeyim. Hatta şuan 15 ödüyorum yaz kampanyası sebebi ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 kablo 39 ytl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 ayda 2 gb iyiymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 bu salı gecesi geliyor galiba patch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Oturanboaa said: ya benimki %95 de çakıldı kaldı 1.5gb de duruo sürekli ama "downloaded" kısmı her başlattıım da yine indirio paşalar gibi şu an o %95 in üstüne rahat bi 500mb çekmşimdir ama hala %95 te bu nasıl iş? ayni sorun bende de vardi burada yazilanlari uyguladim sorunsuz bitti download Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 evet orada anlatılanları yapmak istemeyenler de yarını bekleyebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 yaklaşık 2 gündür %97'de duruyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zetes Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 %95'de takildi kaldi yaw. benim downloaderdami bi bozukluk var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 abi iki mesaj yukarıyı okuyun ama ya :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khriska Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Julifton said: 14 ünde gelior yani bu hafta. Yav bu wotlk 13-11-08 yazıyo çıkış tarihi bu kasımın 13ü olmuyomu nası haftaya gelicek anlamadım ben bu işi, herkes önümüzdeki çarşamba gelicek falan diyo :S Edit:yazım yanlışı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 patch konusu bu expension deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Popeye said: Oturanboaa said: ya benimki %95 de çakıldı kaldı 1.5gb de duruo sürekli ama "downloaded" kısmı her başlattıım da yine indirio paşalar gibi şu an o %95 in üstüne rahat bi 500mb çekmşimdir ama hala %95 te bu nasıl iş? ayni sorun bende de vardi burada yazilanlari uyguladim sorunsuz bitti download Valla bayağı güzel açıklamış. Ben direk torrentten abandım. Böylede oluyo nasılsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Off topic; Khriska said: Sev seni sevmeyeni Hak'la yeksan isede Yine sev seni sevmeyeni sana Düşman isede. Türkçene Sahip Çık ! son satır için dilbilgisi hatalarını düzelt bence :P , "de"ler ayrı yazılacak, noktalama işaretleri konulacak vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar