Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

oyuna başladı

achileus33

Öne çıkan mesajlar

achileus33 said:
beyler ben bundan 3sene önce knight oynudugumyani siz daha bebbeyken ondan sonra bu forumdaki çogu kişinin oynamadıgı kadar çeşitli sayıda mmo game oynadım en çok ko y la karşılaştırdıkları için onun örnegini vardim ve en wow dan war a geçtim .anlatabildim mi?

do uo understand me ?

wat
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:
achileus33 said:
beyler ben bundan 3sene önce knight oynudugumyani siz daha bebbeyken ondan sonra bu forumdaki çogu kişinin oynamadıgı kadar çeşitli sayıda mmo game oynadım en çok ko y la karşılaştırdıkları için onun örnegini vardim ve en wow dan war a geçtim .anlatabildim mi?

do uo understand me ?

wat

slm qanqa
Sosyal ağlarda paylaş

endless_night said:
Masquerade said:
achileus33 said:

do uo understand me ?

wat

slm qanqa

agalar öle dmeyin ama adm 3 yıl önce biz daha bebeyken gnayt oynamış okadar çok çeşitli çeşnili oyn oynamışki ilah olmş bize laf dşermqüe?
Sosyal ağlarda paylaş

achileus33 said:
tek kelimeyle harika arkadaşlar en azından bana göre grafikler kesinlikle ko gibi degil inanmayın.Acayip zevkli kesinlikle öneriirim daha başlayalı 5 dk oldu hiç bi oyunun pvp sinden lmadıgım kadar pve de zevk alyorum pvp sini düşünemiyorum.Başlıyacak olanlara yarın dolar fırlıcak diorum hemn alın dirorum.Bu arada mystik ajanı degilim. :D

şimdi şu mesajı bi okuyorum.
Sonra altına yazılanları okuyorum.

hmm diyorum. Bu mesajla neden bu kadar dalga geçilmiş acaba diye oturup düşünüyorum. arada elit war'culara komik gelcek KO adı geçiyor. bi olmadıgım yazıcak yerde lmadıgım yazılmış o eksik kalmış. mystik yanlış yazılmış. dolar fırlıcak denmiş. Vay vay vay. Baya çok komik sabaha kadar dalga geçilesi, bi o kadar aşşağılanası bi mesaj yazılmış TDK forumlarına. pardon paticiğe. Birileriyle dalga geçip prim yapmak baya bi gözde olmalı bu aralar diye düşünmeden edemiyorum. son derece bayat forum jpg'lerinin de burda baya yeni ve populer olması gerek sanırım.
Bu topic'e gelen mesajlar açıkcası paticiğe hiç yakışmıyor diye düşünüyorum. Herkes türkçeyi en güzel şekliyle kullanmak zorunda değil. Knight online oynamak utanılarak gizlenecek bişey değil. Tamam kötü bi oyun tamam aşırı ameleler oynuyo. (aa r koymadım sonuna umarım tdk'dan ban yemem) ee peki bruaya gelip mesaj atan adamı sadece bununla mı yargılıycaksınız? Peki sadece KO oynuyo diye insanlarla burda bu kadar dalga geçilcekse, Paticik'in sadece KO'ya ayrılmış bir bölümü neden KO'culara hizmet vermekte? Neden burda dalga geçenler ordaki ko'culara da aynı seviyedeki esprilerle dostluk mesajları vermiyolar?

achilelus, sana gelince oyuna başlamana sevindim. Gerçekten de dediğin gibi bana kalırsa oyunun pve'si bile bi cok oyunun pvpsine kıyaslancak oldugunda zevkli. PVP'sine hiçgirmek istemiyorum. çünkü girdiğim zaman bilgisayarın karşısında resmen şenleniyorum. hayırlı olsun oyunun.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...