Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
tek kelimeyle harika arkadaşlar en azından bana göre grafikler kesinlikle ko gibi degil inanmayın.Acayip zevkli kesinlikle öneriirim daha başlayalı 5 dk oldu hiç bi oyunun pvp sinden lmadıgım kadar pve de zevk alyorum pvp sini düşünemiyorum.Başlıyacak olanlara yarın dolar fırlıcak diorum hemn alın dirorum.Bu arada mystik ajanı degilim. :D
Mesaj tarihi:
kardeşim biz fişenklibiraderler internet kafesi olarak tawsiyene güweniyoruz tüm kafe birleşip bi akont alacaz çarlar ne kadardan gidiyor biliyon mu hadi eyw
Mesaj tarihi:
kesinlikle pve si farklı. ilk olarak PQ lar var ki bence çok iyi bir sistem. ayrıca questhelper gibi bir addon olmaksızın questleri bulmasi kolay. birde öyle 100 mob kesip 1 drop için uğraşmıyorsun, eğer öyle bir sistemleri varsa bile ya yok denecek kadar az yada yok. questini git yap dön teslim et kafan rahat, baymadan oynan bi pve si var.
Mesaj tarihi:
elesso said:
selam benimde merak ettiğim ibşey var oyunla ilgili

diğer oyunuclarla chat yapılabiliyomu? bide kız çok varmı acaba?

warhammer getirdiği en büyük yenilik kız çarlarının oyunda haritada kırmızı nokta ile belirlenmesi birçok erkek bu yüzden oyunu tercih ediyor
Mesaj tarihi:
biz knaytonline dan geldik, duyduk ki burada pevepe varmis, bayildik, her yer kan kanakan, alemdar internet kafesindeki herkesi cagiriririz, gelin beraber akalim alemlere, gosterelim turk un , delikanliligin gucunu butun dunyaya
Mesaj tarihi:
beyler ben bundan 3sene önce knight oynudugumyani siz daha bebbeyken ondan sonra bu forumdaki çogu kişinin oynamadıgı kadar çeşitli sayıda mmo game oynadım en çok ko y la karşılaştırdıkları için onun örnegini vardim ve en wow dan war a geçtim .anlatabildim mi?

do uo understand me ?
Mesaj tarihi:
achileus33 said:
beyler ben bundan 3sene önce knight oynudugumyani siz daha bebbeyken ondan sonra bu forumdaki çogu kişinin oynamadıgı kadar çeşitli sayıda mmo game oynadım en çok ko y la karşılaştırdıkları için onun örnegini vardim ve en wow dan war a geçtim .anlatabildim mi?

do uo understand me ?

en wow derken?
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...