achileus33 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 tek kelimeyle harika arkadaşlar en azından bana göre grafikler kesinlikle ko gibi degil inanmayın.Acayip zevkli kesinlikle öneriirim daha başlayalı 5 dk oldu hiç bi oyunun pvp sinden lmadıgım kadar pve de zevk alyorum pvp sini düşünemiyorum.Başlıyacak olanlara yarın dolar fırlıcak diorum hemn alın dirorum.Bu arada mystik ajanı degilim. :D
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 kardeşim biz fişenklibiraderler internet kafesi olarak tawsiyene güweniyoruz tüm kafe birleşip bi akont alacaz çarlar ne kadardan gidiyor biliyon mu hadi eyw
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 tmmda pve sinde o kadar övecek ne var?Her MMO nun pve si gibi,onu topla bunu getir,10 tane şundan kes az da bundan kes(10 lvla kadar böyleydi)
elesso Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 selam benimde merak ettiğim ibşey var oyunla ilgili diğer oyunuclarla chat yapılabiliyomu? bide kız çok varmı acaba?
alperozg Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 kesinlikle pve si farklı. ilk olarak PQ lar var ki bence çok iyi bir sistem. ayrıca questhelper gibi bir addon olmaksızın questleri bulmasi kolay. birde öyle 100 mob kesip 1 drop için uğraşmıyorsun, eğer öyle bir sistemleri varsa bile ya yok denecek kadar az yada yok. questini git yap dön teslim et kafan rahat, baymadan oynan bi pve si var.
odiflame Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 görevlerin haritada işaretlenmesi age of conanda görmüştüm.evet bundada var ama bir yenilik değil.
endless_night Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 elesso said: selam benimde merak ettiğim ibşey var oyunla ilgili diğer oyunuclarla chat yapılabiliyomu? bide kız çok varmı acaba? warhammer getirdiği en büyük yenilik kız çarlarının oyunda haritada kırmızı nokta ile belirlenmesi birçok erkek bu yüzden oyunu tercih ediyor
Dregoth Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Kenk ya biz KO dayız, hic bisi KO nun yerini almaz, kenk be bırak Worhemmır ı gel KO ya
draedan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 biz knaytonline dan geldik, duyduk ki burada pevepe varmis, bayildik, her yer kan kanakan, alemdar internet kafesindeki herkesi cagiriririz, gelin beraber akalim alemlere, gosterelim turk un , delikanliligin gucunu butun dunyaya
achileus33 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 yok canım siz gnayt tan geldiniz evet arkadaşlar bizim 3 sene önce oynadıgınız adı okubuşu nayt olan oyun sonunda gnayt oldu hayırlı ugurlu olsun
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 aşilyusçum, arkadaşlar seninlen biraz john benjamin yapıyorlar. benden duymuş olma.
achileus33 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 what dedin gülüm :D xd
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 nayt pevepe server lazım acil!!!!!111!!!
Sylian Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Order'da kız sayısı çok yüksekmiş. Ben olsam order açardım.
achileus33 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 beyler ben bundan 3sene önce knight oynudugumyani siz daha bebbeyken ondan sonra bu forumdaki çogu kişinin oynamadıgı kadar çeşitli sayıda mmo game oynadım en çok ko y la karşılaştırdıkları için onun örnegini vardim ve en wow dan war a geçtim .anlatabildim mi? do uo understand me ?
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 achileus33 said: beyler ben bundan 3sene önce knight oynudugumyani siz daha bebbeyken ondan sonra bu forumdaki çogu kişinin oynamadıgı kadar çeşitli sayıda mmo game oynadım en çok ko y la karşılaştırdıkları için onun örnegini vardim ve en wow dan war a geçtim .anlatabildim mi? do uo understand me ? en wow derken?
Shaklaban Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 ENgilterede yazayan wowcular EN WOW denio CAHIL
Öne çıkan mesajlar