angryman Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 beyler ben oyunu iyi bilmiyorum ama arkadaşlarım istiyor diye ben onlara server kurup sitelerini yapıyorum onlarınki heves iştee.. neyse sorum şu hani şu bir menü varya help filan yazıyor o menüdeki kişinin arka plan 5rangini nasıl değiştirebilirm bunu öğrenmek istetiyorum yardım edebilirseniz sevinir...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 oyunu bilmiyorsun server kuruyorsun hmm gerçekten garip.[signature][hline]Bloody Golden Majesty & Lunitari Noir UO & Kolayoyun OGC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 arkadaşım hangi serverin ownerisin? amentes mi? krynn mi?[signature][hline]Noir Ultima Online Shard -- Açıldı. don't ever judge me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 harbi cok garip bir soru oyunu bılmıyorum dior help menusunun rengini deiştirmeye calısıyor =)[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 said: Faust, 27 Nisan 2004 14:21 tarihinde demiş ki: arkadaşım hangi serverin ownerisin? amentes mi? krynn mi? Hekimoğlu musun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 ahu buda başka bi çeşit[signature][hline]HoroZz Etheria Hadescik HåD맩® Where is Anatolia? icq :147852833 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peach_Riza Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 said: angryman, 27 Nisan 2004 12:19 tarihinde demiş ki: beyler ben oyunu iyi bilmiyorum ama arkadaşlarım istiyor diye ben onlara server kurup sitelerini yapıyorum onlarınki heves iştee.. neyse sorum şu hani şu bir menü varya help filan yazıyor o menüdeki kişinin arka plan 5rangini nasıl değiştirebilirm bunu öğrenmek istetiyorum yardım edebilirseniz sevinir...! Ya Scptlerle ugrasmasi icin Uoda bilmesi sartmi yani illa pwp 1.cisimi olmak lazim lafi baska yonden anlayip yorum yapiosunuz ya ne diim ![signature][hline]Efsane geri dondu ....... ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 HM... Server'ı Açmadan Önce Axis i aç sonra bütün sphere ile ilgili herşeyi sil sonra axis please wait... file refreshing yazcak ondan sonra değiştirebilirsin axis ide kapatabilirsin istersen axisi kapatırsan daha sağlıklı olur daha iyi performans alırsın[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu My Char Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xardas Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Neden dalga geçiyorsunuzki adam öğrenmek istemiş işte (tabi biraz garipbi başlangıç ama ) sonuçta bilgini sınırı yoktur[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 hekimkızımısın[signature][hline]Owner Ra Unlive Online Gaming Dj Romeo 10:00 - 12:00 Yerli 13:00 - 15:00 Yabancı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medievil Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 ehehe harbi ya arkadaşları istemiş die server kurcakmış oyundan hevesini almış sanki ama daha app :P[signature][hline]INANDIGI GIBI YASAMAYAN INSANLAR; YASADIGI HAYATA INANMAYA BASLARLAR. Lord Rude Slader [Dread Masters] Grandmaster Warlock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar