Bunneh Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Programı kurdum ayarlarını yaptım port kısmından pasif seçtim 50gb müzik+oyun+film paylaşıma açtım odalara giriyorum fakat kişilerin paylaştığı dosyaları göremiyorum farklı odalar farklı kişiler deniyorum ama olmuyor ne yapmam gerekiyor veya nerede yanlış yaptım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 ana dc yaşıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 tamamdır görüyorum artık. edit: abi yok 2-3 kişi dışında hiç biri olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 baglantini aktif yapman ve port acman lazim. Port forward etcen routerdan falan filan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar