abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 hayattan nefret ediyorum. mutlu insanlardan daha çok nefret ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 uykumu düzene soktum.çok mesuduz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 merhaba düzenli seks hayatı ben geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 proje tam olmasa da iyi gidiyo, aferin bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 ohhş uplamalara doyamadığım kişisel topiği, şimdi şöyle yarın 7-8 kişilk sarma yapıcam,acaba kaç saatimi alıcak?işte bu biraz geriyor beni.ayrıca attğım postlar bile sarma börek çörek.. iyice evimin kadını oldumm çıktım,bu sebepten de ziyadesiyle mutsuzum.sevgiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 hastaneden çıktık bugün, 2 küsür gündür uyumuyorum şöyle bi 10a kadar dayanabilirsem yarına kadar uyanmam, deliksiz bi uyku çekerim sabaha kadar. Erm sevinçli olmam lazım sanırım die yaziim dedim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 2.resim dandik be hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Bütün hissiyattan arındım. Ayı gibin bir insan oldum, rahata erdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 abvblizzard said: hayattan nefret ediyorum. mutlu insanlardan daha çok nefret ediyorum. //_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar