SPectre88 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 okaaaağn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 ahaha bu isterik kim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Black dog calmaya cesaret edemediler haohaoh. Yemez oyle zeppelin sarkilari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Kadin tam manyak cikti yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 ulan ne güzel gidiyordu program beynime tecavüz etti karı gece gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 mutfaga telefon baglatırsan olcagı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Deacon said: Black dog calmaya cesaret edemediler haohaoh. Yemez oyle zeppelin sarkilari. iyi çalıyorlar yine yav ben epey beğendim. bu bayık model çıkmasaydı daha iyiydi http://i.imgur.com/yqV1u.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Ya benim sansima TV'yi actim, once salak bir kadin sesiyle kulaklarima tecavuz etti, simdi de gotik giyinimli bir grup umut sarikaya karikaturu olmus bir sarki soyluyor. Le fu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 ahaha çok yanlış yerden girmişsin be bu karı ve arkasındaki veledler kimse hakketen kaliteyi düşürdüler yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 model denen ergen grubu pembe mezarlık şekerden tabut gibi saçma salak şarkı sözleri var. Gür Akad'ın peşine küfür gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 pff 2 akor basıp göze sürme cekmek nerde deminki adamlar nerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 model fena değil yine ya. tipler çok fena hakkatende müzik son zamanlarda çıkan iyilerden yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 simdi gördüm o bascı ne lan,en son manga daki gitarcı bu kadar göz zevkimi bozmuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 öff kıstım sesini hakkaten çekilmiyor diğer abilerin yanına hiç yakışmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 abi bu türk rock gruplarının hepsi aynı geliyor bana ya teoman, bunlar, emre aydın, grup hacettepe miydi neydi o, gripin, piiz hemen hemen hepsini birbirine karıştırıyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 bu çıkan da aynı çizgide işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Şevket Uğurluer Anılarla Müzik. O da baya bi keyifli bi programdı. "nutella yerim" said: yav trt de eskiden bir program vardı o geldi aklıma 1 adam çello 1 adam piyano calıyordu sanırım,piyano calan yaşlıca,tepeden kel beyaz saclı bi elemandı,youtube dan arattım bulamadım hatırlayan var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 senko said: bu çıkan da aynı çizgide işte beni şebnem ferah bile baydı sen ne diyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Bu arada TRT Müzik'de Kerem Görsev'in konuğu Elif Çağlar var. Kaan Yıldız ve Ferit Odman bass ile davul çalıyor. Ben onu izliyorum, Disko kralında über bişi olunca haber edin. Serdar Öztop Cem Köksal'ı falan döver belki kafasında gitar kırar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 evet kesinlikle cok kral adam,hazır reklam girmişken sunu paylasayım küheylan said: Şevket Uğurluer Anılarla Müzik. O da baya bi keyifli bi programdı. "nutella yerim" said: yav trt de eskiden bir program vardı o geldi aklıma 1 adam çello 1 adam piyano calıyordu sanırım,piyano calan yaşlıca,tepeden kel beyaz saclı bi elemandı,youtube dan arattım bulamadım hatırlayan var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 abi elif çağlar dedin bitirdin beni ama awwww sesee gel yaaa yerim ben bunu ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Davulcusu vardı adamın o kadar kalındı ki sesi, hala hatırladıkça hafif gülesim geliyor. hatta oğlu da saksafon falan çalıyordu ara ara programda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 LAN BİTTİ! FUCK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 GIHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 model midir ne slimse kim, hangi akla hizmet çıkarttı cidden merak ediyorum. şalvarlı gitarist, favorileri ve beyaz ön perçemli basçı falan görünce cidden sinir bastı. bunları toplayıp, dudullunun ortasına bırakıcan gecenin bi yarısı, bak bi daha j-rock'çılar gibi geziniyolar mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar