Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

arkadaslar yardımlarınızı bekliorum ...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaslar
ben uo yu 1 senedir oynuyorum fakat scrip konularını hiç bilmiorum acıkcası kendimi cahil hissdiyorum acaba scriptin s sini bilmeyen yeni baslamıs biri için nerelerden kaynak bulabilirim scrip nedir nasil yazılır siteyi tamamen gezemedim o bakımdan kusuruma bakmayın bilgilerinizi paylasırsanız sevinirim
saygılarımla sevgiyle kalın
Crafted By ElfShu...[signature][hline]bilmemek ayıp deil ogrenmemek ayıp!!!
Mesaj tarihi:
www.paticik.com/scriptsPaticik
uo.anet.net.tr/ultimadevelopersAnet Developers
www.sphereturk.comSphere Turk

Bu 3 site sana yeterli olcak.Şimdi ilk yapman gereken bu sitelerden sphere i download etmek ve kendi makinanda server açmaktir.Kendi makinana kurduğun serverda çalişcaksin.Nasil kurulcaği yaziyor bu sitelerde.Sen kurulumu başarıyla tamamladıktan sonra bu servera bir kaç script ve dialog eklemek gerekçek nebula scriptlerini kullanabilirsin zebula diye paticikde yayinlanir.Ama bence güzel değil bu yöntem.Onun yerine mesela healing den başlamak istiorsun bu forumlarda healing sistem diye bir arat bulamazsan konu aç nasil healing sistemimi yaratabilirim diye bilenler mutlaka yardimci olucaktir.Bir kaç scripti burdaki arkadaşlarla beraber yaptikdan sonra diğer scriptleri alip editleyebilirsin çünki bir kere mantiğini anladikdan sonra scripti editlemende herhangi sorun yok editlerkende öğrenirsin yani ama mantiği anlamadan script sakin editleme.Bu işin mantiğini kaptikdan ve türk scriptleri ile shardin scriptlerini ekledikden sonra herşey tamamsa artik sana özgü scriptlere geçme zamani gelmiştir.Tüm scriptleri sil bir kaçi hariç heal sistemi mesela shardlarda kullanilandan daha iyisini yapamazsın.Ama bir tinker menüsünü değişdirebilir, kendi mage robe scriptini ekleyebilirsin.Yeni itemler yaratabilir, büyü ve silah özelliklerini kendi fikirlerin doğrultusunda değiştirebilirsin nasil yapicağin hep bu kaynak sitelerde yer aliyor takildiğin yerdede forumlarda burda aratabilirsin arama sonuçunca birşey elde edemezsen konu açip sorabilirsin herkez yardimci olucaktir.Valla kolay bir iş değil scripti yazincada olayi bitmior bugi varmidir hatasi varmidir doğru çalişirmi gibi.. Ama kendini adarsan vaktinde varsa yeteneğinde varsa çalişarak başarabilirsin.
Umarım başarılı olursun. Sana iyi çalışmalar.[signature][hline]Owner Ra
Unlive Online Gaming
Dj Romeo
10:00 - 12:00 Yerli
13:00 - 15:00 Yabancı
  • Yeni Oluştur...