DeathLord Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Mustafa Denizli beşiktaşta deneyince vizyon genişliğini gösterir tamam. Ozaman Fatih Terim milli takımda denediğinde neden macera aramak oluyor bu hele ki elinde bu taktik için o kadar uygun oyuncular varken. Neyse yeni td gelir yeni taktik dener vs bunlar önemli değil beşiktaşlı futbolcular 3 metre öbür tarafa giden toplara koşucak mı koşmayacak mı sonucu bu belirler Metalist maçındaki ruhla x-x-x de oynasan farketmez sonuç değişmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Bende okudum şimdi 4-3-3 yapacakmış.Hangi ortasahayla yapacak nasıl yapacak bilmiyorum gerçekten.Uğur-serdar özkan-delgadoyla yaparsa seyredin şenliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 4-6-0 'da denesin bir hoca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 en iyisi 2-1-1-2-1-1-1 diğer adam da kalecinin yanında dursun sürekli ofsaytları bozar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 beşiktaşım 4-3-3 ü kaldıracak bir altyapısı ve kadrosu yok . 3-5-2 beşiktaş bence oynar gayet. denizli ne kadar başarır ayrı da , bir galatasaraylı olarak başarsın yani artık şu beşiktaşı adam gibi lütfen üst sıralarda görelim mümkünse. 20 yaşındayım adam akıllı adamların 3-4 şampiyonluğunu ya hatırlıyorum ya hatırlamıyorum . edit: pardon 22 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 DeathLord said: Mustafa Denizli beşiktaşta deneyince vizyon genişliğini gösterir tamam. Ozaman Fatih Terim milli takımda denediğinde neden macera aramak oluyor bu hele ki elinde bu taktik için o kadar uygun oyuncular varken. Neyse yeni td gelir yeni taktik dener vs bunlar önemli değil beşiktaşlı futbolcular 3 metre öbür tarafa giden toplara koşucak mı koşmayacak mı sonucu bu belirler Metalist maçındaki ruhla x-x-x de oynasan farketmez sonuç değişmez. 4-3-3 oynatıp uç eleman olarak nihatı kullanırsan , dünyanın en geniş vizyonu bile olsa sende eleştirilirsin. ama elinde uç eleman olarak bobo veya nobre varken , sağ kanat + forvet pozisyonu için türkiye ligindeki en iyi adam varken bunu kullanmazsan (bkz. ertuğrul) yine eleştirilirsin. durduk yere fatih terim savunması yapınca ne olur onu bilmiyorum :) fatih terim , 4-3-3 oynatmak için uygun eleman arıyorsa , önce gidicek mehmet topuzu , nuri şahini , fatih tekkeyi kadroya alıcak , sonra "vizyonunu" göstericek. bizim uzun zamandır fatih terimden gördüğümüz vizyon değil ego genişliği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 fatih tekke fatih terim bu takımın başındayken milli formanın yanına bile yaklaşamaz. imkansız bişey yani. olanaksız. mevlüt'e laf attığımdam değil. mevlüt bence çok iyi bir oyuncu. sadece milli forma heycanı var üzerinde. yani düşünsenize adınızı sanınızı kimse bilmezken bi anda milli takımda oynamaya başladı adam. gol atması iyi oldu çünkü bundan sonra açılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 seric gidiyormuş öyle yazıyordu sabahta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 6 yabancı bırakıcak görüşünüşe göre denizli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 tunch said: DeathLord said: Mustafa Denizli beşiktaşta deneyince vizyon genişliğini gösterir tamam. ... Metalist maçındaki ruhla x-x-x de oynasan farketmez sonuç değişmez. 4-3-3 oynatıp uç eleman olarak nihatı kullanırsan , dünyanın en geniş vizyonu bile olsa sende eleştirilirsin. ama elinde uç eleman olarak bobo veya nobre varken , sağ kanat + forvet pozisyonu için türkiye ligindeki en iyi adam varken bunu kullanmazsan (bkz. ertuğrul) yine eleştirilirsin. durduk yere fatih terim savunması yapınca ne olur onu bilmiyorum :) fatih terim , 4-3-3 oynatmak için uygun eleman arıyorsa , önce gidicek mehmet topuzu , nuri şahini , fatih tekkeyi kadroya alıcak , sonra "vizyonunu" göstericek. bizim uzun zamandır fatih terimden gördüğümüz vizyon değil ego genişliği. Şu yazdıklarını gerçekten inanarak mı yazıyorsun? 4-3-3 e uygun kadro yok milli takımda diyorsun.Zannediyorum türkiye ligindeki en iyi adamdan kastın da Holosko.Şimdi Tuncay da Arda da Holosko'dan daha iyi oyuncular.Bobo kim Nihat Kahveci kim? Nihat orda oynamaz diyorsunuz Rooney nasıl oynuyor? bobo veya nobre demişsin bi kere bu adamlar aynı tip futbolcular değil nasıl aynı kefeye koymuşsun onu da anlayamıyorum. Ben sadece burda yazılan yazılardaki ironiyi farkettim o kadar Fatih Terim'in kullanabileceği futbolcular Beşiktaşın kullanabiliceğinden çok daha iyi lütfen burda bunu tartışmayalım. Buna rağmen Fatih Terim 4-3-3 denediğinde dünya kadar eleştiri aldı ve adam avrupa 3,4.sü yaptı takımı. Gerçi birazdan da biri çıkar takım kendi kendine oldu çok iyiydi teknik direktör olmasa da kazanırlardı der neyse. Biri yapınca moron muamelesi görüp diğeri deneyecek dendiğinde vizyon genişliği deniyorsa burda da ciddi bi dengesizlik var kusura bakma. Mehmet Topuz hakkındaki fikirlerimde değişti son zamanlarda küçük takım oyuncusu olduğunu gördüm. Bencil her topu kendinde toplamaya çalışan bir yapısı var bir takımda herşeyi sen yapmaya çalışırsan ve arkandaki takımda herşeyi senin yapıcağına inanırsa evet parlarsın ama takıma zarar verirsin milli takımda oynadığında da gördüğüm en kötü futbolu oynadı. Mevlüt gelince genç vs, Nuri Şahin mutlaka alınmalı... Fatih Tekke bir bütün sezonu yedek geçirmiş,Nihat Kahveci bütün sezonu formda ispanyanın en büyük takımlarından birinde geçirmiş. Elinde Nihat gibi bir futbolcu varsa her taktikte oynatırsın. Neyse konu Mustafa Denizli'den çok saptı. M.Denizli 4-3-3 falan da oynatmaz benim şahsi fikrim.Benim elimde olsa beşiktaş kadrosu 3-5-2 denerdim şahsen hem farklı bişeyler başarma imkanı olur hemde geriye sadece TR ligi kaldığından daha ofansif daha kazanan bi takım olur diye düşünürdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 tunch said: 6 yabancı bırakıcak görüşünüşe göre denizli.. yanlışlıkla oyuna falan sokar yoksa, mazallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 seric niye gönderilir ya yapmasalar keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 6 yabancı bırakmak çok mantıklı geldi bana bi anda. Nitelikli 6 yabancının olması, nitelikli 6 yabancı + niteliksiz 2 yabancının olmasından maddi manevi iyi. Güzel düşünmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar