Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Admin Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 evet gidiyorum ama gelin demiyorum zaten asker adamız çarşı izni dediğin 2 dk bi olay onda da buluşma ayarlamak falan yalan direk
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Hasta olmasam nacizane kıçımı kaldırıp gelirdim belki ama şu an malesef.
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Konuyu açan Admin Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 olm hafta ici atıcan mesajı benim cmts ya da pazar cıkacagım cuma aksamı belli oluyor ona gore yapıcaz bi planlar =)
funq Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 hangi birlik? ziyaret edelim bahane olur yola çıkmaya :D
DeathLord Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 izmirde olsam gelirdim operasyona :D
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 DynamicK said: olm hafta ici atıcan mesajı benim cmts ya da pazar cıkacagım cuma aksamı belli oluyor ona gore yapıcaz bi planlar =) Senin hangi gün çıkacağın cuma günü belli oluyorsa ben neden mesaj atıyorum hafta içinden? Bir gariplik var cümlende ya da ben çok hastayım.
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 şu ayrımı yapamıyorum alsancakta mı olacak yoksa alsancak da doğru mu oluyor fakat özel isim falan oldumu böyle oluyor bazen bu tereddüte çok düşebiliyorum açıklayana rep
funq Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 "alsancakta" ve "alsancak da" bambaşka anlamlar taşıyor
cenx Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 o deilde kütahyadayım bende çarşı izinlerini ben yazdıım için istediiniz zaman buluşabiliris :D ama sorun su ki kütahyada KİMSE YOK PATİCİKTEN!!1 bühü
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 of canımda hindistan cevizi-süt nargile çekti
capul Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 GwindonSurion said: şu ayrımı yapamıyorum alsancakta mı olacak yoksa alsancak da doğru mu oluyor fakat özel isim falan oldumu böyle oluyor bazen bu tereddüte çok düşebiliyorum açıklayana rep ''alsancakta'' olunca bulunma durumu oluyo -Alsancakta bira içtik sonra kustuk ''de'' ayrı olunca dahil anlamına geliyo -Bornovadan sonra Alsancakta da bira içtik sonra kustuk ps:başlıkta yanlış kullanlmış yani evet...
Öne çıkan mesajlar