Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kulagimda filler sevisiyor

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

Dun ateslendim biraz, usutmusum. Bugun biraz kiriklik vardi ama duzelmistim yani gunduz gayet normaldim, 2-3 saat once birden kulagim sanci yapti, boyle ara ara sizlama geldi falan ve tikanik gibi oldu sanki basinc altindayim, ucaktayim falan gibi.
Simdi de digiturku kapatinca gelen cizzzz sesi geliyor surekli olarak, kesintisiz bi cizlama mi cinlama mi her neyse ondan var iste dedigim gibi sanki televizyonda bos kanal acikmis gibi.

Kulagim da tikali gibi biraz daha kisik duyuyo bu sorun cikan kulak. Nolcak lan bana? Doktora gitcem gecmezse cunku kafayi yemek uzereyim sesten.
Sosyal ağlarda paylaş

Penthesilea said:
Dun ateslendim biraz, usutmusum. Bugun biraz kiriklik vardi ama duzelmistim yani gunduz gayet normaldim, 2-3 saat once birden kulagim sanci yapti, boyle ara ara sizlama geldi falan ve tikanik gibi oldu sanki basinc altindayim, ucaktayim falan gibi.
Simdi de digiturku kapatinca gelen cizzzz sesi geliyor surekli olarak, kesintisiz bi cizlama mi cinlama mi her neyse ondan var iste dedigim gibi sanki televizyonda bos kanal acikmis gibi

zenginim ucaga biniyorum, digiturkum var mesaji verilmis, ama mesajin arasina HARVARD ve BROWN sikistirilmadigi icin olmamis.
Sosyal ağlarda paylaş

Gripten sonra yaşadıysan ve iyileşmek için herhangi bir antibiyotik aldıysan kulağının içinden gelen ses iltihabın kaynama sesidir ve yakında kulak zarın delinir.
Ayrıca kulak zarının delinmesinde bir sakınca yoktur çünkü kulak zarı kendi kendini tamir eden bir yapıdır. doktora git uygun antibiyotikleri al geçer bişey olmaz korkma insan ol
sonunu bağlayamadım
Sosyal ağlarda paylaş

ya extreme bi örnek vericem
benim arkadaşın kulağında bi böle doluluk ağrı bilmemne olmuş ilk başta sallamamış falan sonra doktora gitmiş adamlar ilaç müdahale falna etmişler ama duyu kabileytinin bi kısmını kaybetti. Ve daha geç gelseydin tamamen kaybedebilirdin demişler çocuğa. Adamın harbi sol kulağı mı ne daha az duyuor. Kulak bu ,şakaya gelmior. Onun hikayesinden sonra ne zaman kulağımda bi ağrı bişey olsa kıllanırım. ^_^
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...