Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Dun ateslendim biraz, usutmusum. Bugun biraz kiriklik vardi ama duzelmistim yani gunduz gayet normaldim, 2-3 saat once birden kulagim sanci yapti, boyle ara ara sizlama geldi falan ve tikanik gibi oldu sanki basinc altindayim, ucaktayim falan gibi. Simdi de digiturku kapatinca gelen cizzzz sesi geliyor surekli olarak, kesintisiz bi cizlama mi cinlama mi her neyse ondan var iste dedigim gibi sanki televizyonda bos kanal acikmis gibi. Kulagim da tikali gibi biraz daha kisik duyuyo bu sorun cikan kulak. Nolcak lan bana? Doktora gitcem gecmezse cunku kafayi yemek uzereyim sesten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 faranjit gg,doktora git antibiotik versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 abi kulak ile yutagi karistirdin bence sen ehuehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Frengi, gg, doktor da kurtarmaz seni artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 hmm faranjit boğazla ilgili miydi olblr =) bn çok hasta olrm ,doktor faranjit,sinüzit,orta kulak vs diyo bna hepsi sabit geldiği içn artk o zmnn orta kulak iltihabı demek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 kulak zarın patlamıs derse yandın esas :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 kulak zarı düşeş gelmiş gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 cidden zara bisey olmus olabilir mi sizce? KARIMA SAKLIYORDUM :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Siz de penthde yeni bir bonec potansiyeli görüyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 yuh arda be canim yaniyo + deli olucam simdi sesten sen ne diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 allah korusun.. penth>bonec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Penthesilea said: cidden zara bisey olmus olabilir mi sizce? KARIMA SAKLIYORDUM :( AHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Penthesilea said: Dun ateslendim biraz, usutmusum. Bugun biraz kiriklik vardi ama duzelmistim yani gunduz gayet normaldim, 2-3 saat once birden kulagim sanci yapti, boyle ara ara sizlama geldi falan ve tikanik gibi oldu sanki basinc altindayim, ucaktayim falan gibi. Simdi de digiturku kapatinca gelen cizzzz sesi geliyor surekli olarak, kesintisiz bi cizlama mi cinlama mi her neyse ondan var iste dedigim gibi sanki televizyonda bos kanal acikmis gibi zenginim ucaga biniyorum, digiturkum var mesaji verilmis, ama mesajin arasina HARVARD ve BROWN sikistirilmadigi icin olmamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 sümkürmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 -fil değil onlar halka! -what the fak ar yu tolkin madafaka kafiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 dedikodunu yapıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 harvırdda bırovn da filler cızır cuzur dıyemı sevısıyo? burda bence daba duba dıye sevısıyolardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 pogodi said: dedikodunu yapıyolar. filler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 bilemicem artık kimlerin ilgi alanındaysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 valla orta kulak iltihabı olabilir, ama diim olmaz inşallah. bende var o illetten, bir kaç yıldır rahatım gerçi de, o iltihap akarken kulağından böyle bi rezillik yok (evet cümle kurup ppost attum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Gripten sonra yaşadıysan ve iyileşmek için herhangi bir antibiyotik aldıysan kulağının içinden gelen ses iltihabın kaynama sesidir ve yakında kulak zarın delinir. Ayrıca kulak zarının delinmesinde bir sakınca yoktur çünkü kulak zarı kendi kendini tamir eden bir yapıdır. doktora git uygun antibiyotikleri al geçer bişey olmaz korkma insan ol sonunu bağlayamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 antibiyotik almadim ya, agri kesici ates dusurucu aldim gun boyunca 3 tane iste. sicak tuttum kendimi manda gibi yattim duzeldim. de kulak falafos oldu nedense hala cinlama devam ediyor sanirim veya artik o kadar uzun suredir cinladi ki bana oyle geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 ortakulak iltihabı olabilir iltihabın dağılması için antibiyotik kullanman gerekli abi daha evvelden bana da olmuştu, doktor ortakulak iltihabı teşhisi koymuştu ona dayanarak sölüyorum=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 ya extreme bi örnek vericem benim arkadaşın kulağında bi böle doluluk ağrı bilmemne olmuş ilk başta sallamamış falan sonra doktora gitmiş adamlar ilaç müdahale falna etmişler ama duyu kabileytinin bi kısmını kaybetti. Ve daha geç gelseydin tamamen kaybedebilirdin demişler çocuğa. Adamın harbi sol kulağı mı ne daha az duyuor. Kulak bu ,şakaya gelmior. Onun hikayesinden sonra ne zaman kulağımda bi ağrı bişey olsa kıllanırım. ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 sizofren olup garıpten sesler duyma olasılıgını es gecmeyelım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar