Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Arkadaslar selamlar.. Guildimiz basliktaki serverda olusmus olup tum Turk arkadaslara aciktir,vent ve webimiz mevcut olup guild de 25+ yasindaki uyeler yogunluktadir.. tam gaz kasmaktayiz hep beraber hem pvp hem pve bazinda yeni uyeleri bekliyoruz aranizdan katilmak isteyen olursa alttaki isimlere mesaj atsinlar, Deepimpact Luniz Beshfak Lanet Shanghai Draka Commander Saygilarimizla... guild web site www.gw.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Guild Warsa ara verdiniz galiba : ) Anywai iyi yaptınız rvrden memnun kalıcağınıza eminim, başarılar dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alpg Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 bu luniz acaba snn ve nebuladan luniz midir? eğer öyleyse ve hatırlarsa geem'den sevgiler saygılar. nightmareli günlere gitti aklım bi anda edit: size de başarılar. daha çok insan bu war'a başladıkça inanılmaz keyifleniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 luniz nebulada oynadi evet benimle beraber :) hatta gm lik bile yapmistim orda Vulcan olarak silencer zamaninda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 evet arkadaslar 20 kisi olduk alimlar devam etmekte herkesi bekliyoruz serverdaki :) su anda gayet aktif olarak kasiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delacrimosa Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Bol Türk var bizim server da desene :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 birde pvp ci bir server, 2 dk bir senaryo geliyor :) dün çoştum açtığım char lvl 7 iken bitirdiğim lvl 11 renown ile ran 11k olmuştu.deli gibi pvp yapiyorlar çok zevkli geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delacrimosa Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 aynen öyle, join alla tıklamamla tor anroc gelmesi bir oluyor :P Ayrıca Rvr alanları sürekli savaşlara sahne olması ayrı bi güzellik. dık dık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajinhear Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Şu an sanırım 26 27 kişi falanız. (: Ama daha çok adam lazım keep tabi ki , dun bir Barak Warr'da keep basalım dedik :D online 7 kisi vardı. Kötü sonuçlandı :D bize de deneyim oldu kisi yetersizligi konusunda (((: Herkesi bekleriz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BLaXx Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 evet o luniz, bu luniz.. :D geem selamlar hocam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duzean Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Iki kisi oynuyoruz yasimiz da uygun haber verirseniz girmek isteriz guilde iyi oyunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alpg Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 abi cok sevindim yaw =) kusura bakmayın konuyu dagıtr gibi oldum. başarılar guild olarak hepinize. keşke toplanıp beraber olabilseydik ben de karakvlag da oynuorum (luni öm atiorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 bizde burda kasıyoruz 4 5 arkadaş. online görürsem tell atarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Bizde 2 kişiyiz yalnız sizin ranklar kaç? Biz bu servera daha yeni başladik rank 13-14 civarıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 9-12 arasıyız bizde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 sevgili dostlar şu anda 30 kişi olduk ranklar 5-31 arası tam gaz kasıyoruz hepinizi bekliyoruz akşam mesaj atın hemen alalım guilde saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BLaXx Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 volkan abicim o imza ne? lol.. alpg bekliorum abi ;) butun eski dostlara da burdan selam olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajinhear Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Yok mu daha gelen yahu ? 2 warband cıkaralım bari en azından... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 2 arkadaş katıldık bugün:) ama cidden adam lazım member sayısı cok az online sayısı yetersiz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darti Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Bizde Karak Azgal dayız ama Order tarafında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajinhear Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Hokkabaz diye bir adam görmüştüm. Order tarafında BW :D belki sizin guilddedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darti Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Yok tanımıyorum su an ki guild karısık zaten turk guıld ı degıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajinhear Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 (: iyi bakim RvR lerde gorusmek üzere o zaman :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BLaXx Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 -Neiloth- said: 2 arkadaş katıldık bugün:) ama cidden adam lazım member sayısı cok az online sayısı yetersiz :( bende gelicem abi tekrar oyuna da, ay basinda cok onemli bir sinavim var, ve yogun is temposu ustune binince su siralar oyun oynayacak vakit bulamiyorum.. yoksa oyunu birakmis falan deilim.. guilddeki arkadaslara, hosgeldiniz diyorum bu vesileyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Her ne kadar Med dese de, bu server'ın populasyonu iyi ya. tier1'de basmam ile scenario geliyordu, dün tier2'ye geçtim orada da keza öyle çıkmam ile girmem bir oluyor. Ayrıca PQ'larda falan adam bulabiliyorum sürekli parti ya da warband kurup görevleri tamamlıyoruz. Daha önce oynadığım server çok cansızdı, o server'dan sonra burası ilaç gibi. Belki bunun Greenskins'den bir kariyer seçmemle de alakası olabilir, özellikle PQ'lar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar