Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 http://img444.imageshack.us/img444/9821/shikabanehimeafficheer8fx8.jpg http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/4/4a/Shikabane_Hime_manga_volume_1.jpg Plot Summary: The title "Corpse Princess" belongs to Makina Hoshimura, an undead girl who seeks to hunt down 108 corpses in order to go to heaven. (animenewsnetwork böyle bi giriş yapmış ama sanırsam bu manganın plot summarysi) Kagami isimli elemanla başlıyor anime.Bir tapınakta kimsesizler ile büyüyen bu eleman buradan ayrılmaya hazırlanıyor.Bu sırada gece vakti tapınakta her tarafı yara içinde ölü bir hatun buluyor.Gelenleri duyup saklanıyor.Tapınağın sentineli kıza bi sarılıyor kız hemen uyanıveriyor. Shikabane dediğin böyle bişeymiş işte aslında ölüymüş nasıl oluyorsa hayata geri dönebilen ,doğaüstü güçleri olan, manyak katiller olarak tanımlayabiliriz. İlk bölüm itibariyle seslendirmeleri beğenmedim.Çoğu sahnede sıkıldım bile diyebilirim ama gel gör ki uzili hatunlara zaafım var:)İlk bölüm itibariyle zaman geçirmelik orta sınıf anime diyebilirm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 izledim bende fena degil seyri kolay hatunlar sayesinde =) ilerde bizim kucuk monk canavar olur cıkar simdiden kıza bir dokunusuyla dirilittigine gore:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Beklediğimden daha iyi çıktı takip edicem devamını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 A school girl with Uzi? Oh yea i am on baby! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 5. bölümde çok güzeldi. İlerki bölümler epey güzel olacak gibi. Hani neden bilmiyorum ama bu sezon en çok hoşuma giden animelerden biri bu. Öyle çok aham şaham birşey de yok, yine de çok hoşuma gitti. Uzili Schoolgirl yüzünden mi acaba:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Takıntı yapmışsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Bu seriyi tamamlayamadan shikabane hime kuro adında 2. sezonu çıktı. Biraz baktım şimdi 2 bölümü var. 1. sezonu tamamlayıp izleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 bu animedeki "girls with guns" olayı black lagoon'nunkinden daha iyi daha iyi action var (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 yok ya blacklagoona yaklaşamaz da iyi. Zombie olayından yırtıyor. Yoksa çokta iyi bir konusu yok bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar