Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 4. bölümü izliyorum şimdi anime daha yeni başlıyormuş gibi geldi özellikle başıda çok güzelmiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Eh konu kendini iyice belli etmeye başladı. Bizim hatun neden psikopata bağlıyor falan 1-2 bölüm içinde belli olur hepsi. Ama ben hala o kadar adamın harcanmasına üzüldüm. Yazık lan tek bölümlük karakterlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Ben hala ilk 1-2 bölümü özlüyorum. Bölüm fena değildi aslında.Yomi iyi bi kızmış ya yazık olmuş kafayı sıyırmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Spoylır 4. Bölüme geldim ilk bölümdeki arkadaşları çok fena harcadıklarını düşünüyorum,şuanki karakterlerden daha iyi duruyordu ordaki karakter.Direk öyle ilk bölümde side-story adamı yapıp öldürttüler,yakışmadı.Gerçi hala umudum var dönebilir diziye diye ama op.'de bile görünmüyor adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 İlk bölümün herosu dönecek gibi geliyor bana nede olsa şu anda story geçmişte devam ediyor. Hmm bu A category monsterlerle alakalı bir olayı var onun flashback yaptığı onun için mutlaka çıkacak diyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 ep 6 Aha kelebekli lavuk çıktı ortaya.Ölümsüz hem de hayvan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Kelebeklide beast master sanırım aynı bizim küçük hatunun babası gibi. Yanlız Mai öldü be bizim öteki hatunu kötü yola o düşürecek diye düşünürken çat diye öldü o da. pof karıştı yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 senenin fake master animesi seçiyorum bu animeyi... Her bölüm bi feyk atıyor resmen ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 ep 7 Bölümün başında karı ayağa kalktı.Ölmedi mi bu ;gene mi feyk yedik dedim ama öldü sanırım.Mind control altında. Pein gibi öldürdüğünü mü kontrol ediyor o kelebekli velet acaba? Yomiye çok üzüldüm ya aslında iyi olan karakterlerin dark side olmasını seviyorum ama bakalım.Babası ölünce o aile,başta amcası olmak üzere Yomiye kazık atacak heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 ahuahuauha abi bu dizinin ismi ga rei fake olmalıymış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 wikipedia ya gore : 09 "Spiral of Crime" "Tsumi no Rasen" (罪螺旋) November 30, 2008 10 "Behind the Tragedy" "Higeki no Ura" (悲劇裏) December 7, 2008 11 "Disturbance of Fate" "Unmei no Midare" (運命乱) December 14, 2008 12 "Yearning Prayer" "Inori no Kogare" (祈焦) December 21, 2008 anidb ye gore en son sub lanan bolum 8, niye niye niye ?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Bölüm ismi çevirmek = fansub değil ki :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 yok yaw, disarda yayinlanma tarihi degil mi onlar ? onu diyordum, niye cevirmiyolar diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Ancak çevirirler zaten çok uzun sürmiyecek. 9 sublandı mesela bugün. Baya güzel herşey oturuyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 zört diye 10 çıkardılar... 11 bölümü sabırsızlıkla bekliyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 dehset bir seri bu ya, basindan belliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 mainler ölmemiş.ninetails geliyor. bakalım ne olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Dragonfire said: mainler ölmemiş.ninetails geliyor. bakalım ne olacak. ama... ölmekten beter olmuşlar abi... Bide gitti canım yomi 9. bölümde güzelliğini sergilediler kızın. Bide şu velete biri çaksın lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 veletin kol gitti zaten nasıl kurtulacak bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 11. bölüm 11 bölüm biraz geçiş bölümüydü ama ilk dakikalardaki savaş iyiydi... Şimdi bitek Yomi, Noriyuki ve kagura kaldı... bu hangi manganın prequeli bu sırada ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 http://www.onemanga.com/Ga-Rei/ Anime ,manganın öncesini konu alıyor.Biraz okudum bütün animeyi açık ettim daha 2.bölümden:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 ki mangasını ben beyenmedim şahsen çok hızlı çok karmaşık olmuş... ve yeterince fake yok... (alıştık tabii) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Nasıl fake yok ; extraları okumuyorsun:P Benim yarıldığım bir sahne var:) manga fake(:P) http://img44.onemanga.com/mangas/00000236/00000008/extra03.jpg http://img44.onemanga.com/mangas/00000236/00000006/41.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Son bölüm çok iyiydi. son bölüm Yomi'nin kagurayı korumak istediğini anlattığı sahnelerde kesinlikle duygusallık dozajı çok iyi ayarlanmıştı. Ama en çok hoşuma giden ise son bölümün sonunda Ga Rei mangasının başlaması oldu. Ken chan-ıda gördük. Yeni sezondan haber gibiydi sanki umarım arayı fazla uzatmadan çıkarırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 güzeldi, artık mangaya başlayabilirm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar