Overlord Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 bitsin su askerlikte izliyim yaw ühüh yarım kaldı cogu animem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 24 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Ohaha çıkmış demek =) acaba geçen bölümde olan olaylardan sonra ne olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 anası kaçtı evden ahahahah.Ya hiç gülceğim yoktu inkochanı da almış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Son bölümün ismi Toradora! ulan nasıl sinir oluyorum izlememek için zor tutuyorum kendimi. Basıcam şift delet o olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Ahah şimdi kaç bölüm kaldı aşağı yukarı bitmesine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 25 son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Tamam ya son bölümü izlemesek de olur ya. Zaten bu animeyi artık anca Ami x Minorin kurtarır lkjdFHLSKDF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Spoiler Taiga x Ryuuji olacağını biliyorduk zaten de, "kaçalım evlenelim hadi" geyiğini beklemiyordum açıkçası "öeh" diye kaldım görünce... Kojiroh said: Tamam ya son bölümü izlemesek de olur ya. Zaten bu animeyi artık anca Ami x Minorin kurtarır lkjdFHLSKDF Ahahah kesinlikle katılıyorum xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 bu kadar aptallaştırılamazdı bir seri asd bi de yasuko ağlatılır mı be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 yasuko krizi ile biteceğini hiç düşünmemiştim serinin. birde normalde novelı daha bitmedi bunun değil mi? o zaman bir bi çeşit alternatif son izlliyoruz yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 üzül sdf koca bölüm boyunca bi yasukoya çok üzüldüm. kaçalım biz hedesiyle bitecek kadar uyuzlaşcagını dusunmemıstım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Kaçalım evlenelim iyiydi. Sonuçta hep düşünmüşümdür lise aşklarını konu alan animeler için; Lan bunlar liseyi bitirip, üniversiteye gittiklerinde, yeni insanlarla tanıştıklarında, yeni zevkler edindiklerinde hala birbirlerini sevecekler mi? Sonsuz aşk diye birşey yok. E ne oluyor liseden sonra? İşte Toradorayı güzelleştiren başka bir etken de bu belki de. Karakterleri lisede evlendirdiler. Böylece liseden sonra bunlar ayrılır lan düşüncesiyle bırakmadılar beni kalsjd. Ama 5-6 sene... Şiddetli geçimsizlikten boşanırlar. Ami ile bitmedi diye üzgünüm. Ama genel olarak bakınca iyi oldu diyorum. Ryuuji Amiyi haketmiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 fjklasd. 25Hiçbir şekilde beklemiyordum ayrılmalarını. ''LAN?!?!'' dedim cidden. Sanırım en iyi sondu. Sonuçta ne Taigacılar, ne Amiciler, ne de Minoriciler üzüldü. Ha saçmaydı. Ama Taiga ile olmasından iyi. Ya da çok saçma. Karar veremiyorum. İyi saçmalamışlar diyebilirim sanırım. Değişik, eğlenceli, güzel bir seriydi. Finali de bence güzel oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 oha nasıl yani brb downloading Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Kafanda bitti nasılsa, hiçbirşey beni şaşırtamaz diye açtın mı yoksa spoiler ı? Çünkü izlemeyen için farklı anlam ifade edecek kelime seçiminde bulunmuşum. Bir önceki post için de bir edit sayılır; 25in sonuEndingi görünce bitti sanıp, ''LAN OLEY BIRLEŞMEDILER'' diyip yorum yaptım da. Devam ediyormuş =((. Birleştiler lan =((. Peh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 aynen dediğin gibi son birkaç bölümü izlememiştim bile. Şimdi 25 inerken fastforward yapıyorum. DUR ANIN BÜYÜSÜNÜ BOZMA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Üzgünüm Kaede. Ama endingle bitir animeyi. Daha güzel oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 hadi leyn sonuna kadar izlenmeli bir kere... sonla ilgili Güzel sonduda neden ryujiye bu kadar acı çektirdi şimdi bu taiga durup dururken... 1 sene bekledi lan herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Aha yok bu saatten sonra bende başkasıyla istemezdim Ryuuji yi. Biraz school rumble gibin. Adamın başına gelmeyen kalmadı, çekmediği çile kalmadı, yemediği halt kalmadı (yacchanı ağlatınca monitörü kırasım geldi) bi loli yüzünden. Taiga dışında herkes zaten süper karakterler oldular. Özellikle yacchanın hikayesi çok güzelmiş. Bayağıda iyi bağladılar son iki bölüme. Aile duygusunu da iyi yaşattılar. Ciddi ciddi taiga dışında çok şahane dizi oldu (o da çok kötü değil de hani sıfır artı sıfır elde var sıfırlığından, fotokopi karakter olduğundan ve dizi ortalamasının çok altında kaldığından). Gönül rahatlığıyla herkese tavsiye edilebilir Toradora drama soslu lise romantik komedisi olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_hione_ Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 way üstad henüz seyretmedim ama , seni memnun edicek şekilde bitirdiler herhalde bu yazdıklarından onu anlıyorum , gözlerim yaşardı , bu akşam kesinlikle izlemem lazım benimde ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Yasuko tam çocuk ya görünce sevindim resmen.Fena bitmedi ya güzel zaman geçirtti hepimize işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Yiğidi öldür hakkını yeme Eğlendirdi mi ? Eğlendirdi. Olay bitmiştir. Haruhi kısmı meme sığsın diye ve troll amaçlı ama diğer 4 ü cuk oturuyor :> http://img256.imageshack.us/img256/132/1236933006435.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 sonlara doğru bu kadar sıçan bi anime daha da kötü bitirilemezdi saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_hione_ Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 taiga ve dier üçünü biliyomda (oda senin sayende vermiştin isimlerini zamanında üşenmeyip hepsini indirip seyrettim bahsettiğin kadar da var hatta lousi izlerken direk taigayı izliyormuşum gibi hissettim) en alttaki hangi animedeki karakter onu merak ettim , onunda ismini verde bari hazır başlamışken Rie Kugimiya'nın seslendirdiği bütün karakterleri izlemiş olayım ,tabi sonuncuyuda o seslendirdi ise :D ... Edit : şimdi bi daha dikkatli baktımda , eğer bunlar orjinal çizimleri ise ilk 3'nün sadece saç rengi farklı yuh dicem artık , en ufak ayrıntısına kadar c/p resmen ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar