Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Guitar hero 3 alinacak yer?

Disappear

Öne çıkan mesajlar

D&R'i aradim sordum yokmus ellerinde, gelmicekmiste. Adam gibi bi fiyata guitar hero gitariyla beraber satan bi yer varmidir ? Adam gibiden kastim mesela playasiada fiyati 119$ mi ne kargoyla olsun 150$. Gittigidoyrda millet sasirmis 280 milyon istiyolar ya. 100 milyon daha koyup playasiadan nerdeyse rock band getiriliyo o fiyata. Varmidir bildiginiz bi yer yada ikinci el falan satan ?
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
Barathrum said:
Şarkılar nasıl yeterli anlamadım??hepsini 2 şer kere çalıyosun bayıyo zaten.15 şarkı var en fazla.Ki çoğunu beğenmedik zaten şarkıların.

earsin dedigi gibi kariyer yapmadan quickplaye dalarsan 15 sarki cikar karsina tabi. once kariyeri bitir bir suru sarki aciliyo oyunun sonuna dogru bi gig 5 sarki oluyo.
Sosyal ağlarda paylaş

Disappear said:
Barathrum said:
Şarkılar nasıl yeterli anlamadım??hepsini 2 şer kere çalıyosun bayıyo zaten.15 şarkı var en fazla.Ki çoğunu beğenmedik zaten şarkıların.

earsin dedigi gibi kariyer yapmadan quickplaye dalarsan 15 sarki cikar karsina tabi. once kariyeri bitir bir suru sarki aciliyo oyunun sonuna dogru bi gig 5 sarki oluyo.

Kutusunun arkasında yazıyo kaç şarkı olduğu isimleri vs...açmana gerek yok yani görüyosun orjinal kutuda herşeyi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...