Disappear Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 D&R'i aradim sordum yokmus ellerinde, gelmicekmiste. Adam gibi bi fiyata guitar hero gitariyla beraber satan bi yer varmidir ? Adam gibiden kastim mesela playasiada fiyati 119$ mi ne kargoyla olsun 150$. Gittigidoyrda millet sasirmis 280 milyon istiyolar ya. 100 milyon daha koyup playasiadan nerdeyse rock band getiriliyo o fiyata. Varmidir bildiginiz bi yer yada ikinci el falan satan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 ben sattım 1 ay önce 175 ytle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Abi inanmiyorum ya, ben toplam 30 dolara 1 kablolu gitar ve guitar hero 3 aldim xbox 360 icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 ... o zaman yanlış link :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Revell said: Bimeks bundle.. bu guitar hero world tour ama =), bunun topic'i ayrı eheh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 DiadanLocke said: Abi inanmiyorum ya, ben toplam 30 dolara 1 kablolu gitar ve guitar hero 3 aldim xbox 360 icin. nası yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 oha nerden aldın gitarı bende sadece gitarı istiom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 gamestoptan oyunu aldim circuitcityden de gitari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 DNR dan 300 milyona gitarıyla birlikte guitar hero world tour aldım.Pişmanım ya.Şarkılar çok az.Nerden indirecem para istiyor bütün şarkılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 sarkilar bana gayet yeterli geldi 3 ten daha fazla var. bi de oyunda kazandigin parayla satin alinan gigler var onlari almayi unutma. tool falan 8k$ a aciliyo oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Şarkılar nasıl yeterli anlamadım??hepsini 2 şer kere çalıyosun bayıyo zaten.15 şarkı var en fazla.Ki çoğunu beğenmedik zaten şarkıların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 career mod da gig çalarak açıcan şarkıları. quickplaydede careerde açmadan açılmaz cheat girmeden. ki cheat le de açılmayan şarkılar var, sadece carreerdan açılan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 GH3 şarkılarını bulabileceğim bi yer var mı? toplu olarak? teker teker bulunur da zor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 torrent e bakcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 torrent bana göre değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 o zaman guitar hero bilmem kaç full songs die rapid den aratcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Barathrum said: Şarkılar nasıl yeterli anlamadım??hepsini 2 şer kere çalıyosun bayıyo zaten.15 şarkı var en fazla.Ki çoğunu beğenmedik zaten şarkıların. earsin dedigi gibi kariyer yapmadan quickplaye dalarsan 15 sarki cikar karsina tabi. once kariyeri bitir bir suru sarki aciliyo oyunun sonuna dogru bi gig 5 sarki oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Disappear said: Barathrum said: Şarkılar nasıl yeterli anlamadım??hepsini 2 şer kere çalıyosun bayıyo zaten.15 şarkı var en fazla.Ki çoğunu beğenmedik zaten şarkıların. earsin dedigi gibi kariyer yapmadan quickplaye dalarsan 15 sarki cikar karsina tabi. once kariyeri bitir bir suru sarki aciliyo oyunun sonuna dogru bi gig 5 sarki oluyo. Kutusunun arkasında yazıyo kaç şarkı olduğu isimleri vs...açmana gerek yok yani görüyosun orjinal kutuda herşeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 hacı kutunun üzerinde 80den fazla şarkı yazıyor, sen diyorsun maks 15 tane şarkı var. kariyerden gig çalıp açıyorsun kalan şarkıları diyoruz biz de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 ya ben ps3 için veya xbox360 için gitar alsam pc ye ve ps2'ye uyar mı alet? bu arada circuitcity nasıldır sorun yaşayan oldu mu hiç 20$'a gitarlar var türkiyede 150kaata satiyor çakallar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 he ben ordan aldim iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 ne kadar zamanda geldi peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 ben amerikadayim o yuzden 5 gunde geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Ben de band kit istiyorum xbox 360 için de pehey yok hiçbir yerde. Bir herif buldum o da 800 istiyor yuh yani! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 hocam gh3 pc için gitar bulabilirmiyiz bilen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar